Nauja Reduced price!
Silikono Formos Taurės Balionėlis

Silikono Formos Taurės Balionėlis "PASIDARYK pats" Epoksidinės Dervos Papuošalai Priėmimo Įrankis Spalva Moduliacijos Papuošalai Aksesuaras

€1.52

-31%

€2.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Silikono Formos Taurės Balionėlis "PASIDARYK pats" Epoksidinės Dervos Papuošalai Priėmimo Įrankis Aksesuaras Spalva Moduliacijos 100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: Ši taurė yra naudojamas dalijant epoksidinės dervos į silikono formų ar spalvų moduliacija. Pagamintas iš silikono,jis yra patvarus ir lengva valdyti. Puikus aksesuaras "PASIDARYK pats" pelėsių priėmimo,kuris yra patogus užpildyti su skystųjų dėl pelėsių. Tai gali veikti kaip silikono formos, kad taurė-formos amatų per daug. Specifikacija: Medžiaga: Silikonas Tipas: Taurės Spalva: Balta Dydis: Vienas Dydis Ilgis: 6.5 cm(2.56 in) Plotis: 4.5 cm(1.77 in) Aukštis: 2.3 cm(0.91 in) Kiekis: 1 Vnt(1 vnt iš taurės tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!) Pastaba:1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Paketas apima (be mažmeninės pakuotės): 1 x Puodelio 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, Su ilgai teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou, Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktus STS ir facebook, suteiks jūsų ekrano į mus, mes stengiamės suteikti jums nuolaida . 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 7-10 dienų atvykti. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. Kaip galima stebėti mano parecl? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) arba susisiekite su mumis jei jums rasti traking informacija turi problemų, pvz., tai rodo," atšaukti " , mes tai patikrinti jums artimiausiu metu. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Modelio Numeris Silikono taurė
Elemento Plotis 4.5cm
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Testeriai Ir Matavimai
Prekės Svoris 8g
Elemento Aukštis 2.3cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Skersmuo 0cm
Elemento Ilgio 6.5cm
Produkto Savybės Puikus aksesuaras "PASIDARYK pats" pelėsių priėmimo
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai