Nauja Reduced price!
VAORLO

VAORLO "Bluetooth" Siųstuvas Nešiojama Stereo Garso 4.2 Belaidis USB Adapteris TV, PC, Kompiuteris, "Bluetooth" Ausines/Garsiakalbius

€3.33

-19%

€4.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Bevielio Ryšio Adapteris, Buitinė Technika, Pigiai Bevielio Ryšio Adapteris, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Bevielio Ryšio Adapteris.

Patobulinta Versija: 2-in-1 dizainas:USB Garso Siųstuvas / 3.5 mm Audio Siųstuvas Lossless Perdavimo Pažangi mikroschema, priimtų siekiant užtikrinti aukštos kokybės garso ir skolų stereo garso efektą, Aukštos kokybės Garso Lengva naudoti Plug and play, powered by USB ir nereikalauja specialios programinės įrangos ar tvarkyklių. Palaiko beveik visus garso prietaisų, su USB ir 3,5 mm įėjimo lizdo suprasti belaidžio garso imtuvą perdavimo. Funkcijos: "Bluetooth" Siųstuvas (ne "Bluetooth" imtuvo) - Prisijungti prie garso išėjimo įtaisai, pvz., TV, iPod, CD grotuvas, PC Kompiuteris, MP3/MP4, ir perduoti Stereo garsą į "Bluetooth" ausinės/ausinės ir "Bluetooth" garsiakalbiai. TV Siųstuvas - Prijungti "Bluetooth" siųstuvą į jūsų TV garso lizdas į TV ir perduoti garsą į "Bluetooth" laisvų rankų įranga, tiesiog mėgautis rodo ne vėlai vakare netrukdant savo artimuosius, nėra pažadino bet TV garso. Pastaba: Tai nereiškia, parama "Samsung Smart TV". Lengva naudoti - Visiškai plug and play, prietaisas yra maitinamas per USB, todėl nėra reikalo riboti peržiūros laiką. Lengva naudoti, nes jis bus automatiškai suporuoti kitą kartą, nebereikia pora dar kartą, sutaupant laiko ir taupyti darbo laiką. Low Latency - Leidžia jums mėgautis stereo muzikos ar žiūrėti TV ramų turtingesnė, gilesnė garso patirtį. Kompaktiškas dizainas - Mažas dydis, lengvas, gali būti naudojamas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, mėgautis gražia muzika, perdavimo atstumas > 32 pėdų Kaip Naudoti: 1. Prijunkite produktą į USB prievadą jūsų TV ar kompiuterio ar nešiojamojo Kompiuterio. 2. Prisijungti produktas, TELEVIZORIAUS ar nešiojamojo kompiuterio, naudojant garso kabelis (pastaba: 3,5 MM garso išvesties prievadas arba RCA audio išvesties prievadas). 3. Įjunkite "Bluetooth" ausines arba garsiakalbį ir įveskite veikti poravimo režimu (jums gali tekti išjungti telefono "Bluetooth" funkcija). 4. Pora kelias sekundes. Indikatorius pradės mirksėti greitai ir prietaisas automatiškai poros. 5. Palaukite vieną minutę po porą klausytis muzikos ar video į jūsų kompiuterį. Garsas bus perduodamas į savo "Bluetooth" ausines arba garsiakalbį (jei susiejimas nėra sėkminga, galite pabandyti jį kelis kartus) Pakuotė: 1 X "Bluetooth" siųstuvas 1 X RCA Kabelis 1 X 3.5 Audio Laidas Prašome atkreipti dėmesį, draugai: Mes nesiūlome mažmeninio paketo,bet mes pakuotės gerai prieš išvežti. Jeigu jūs esate didmenininkas, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums geriausias kainos mažmeninės pakuotės produkto.

WIFI Standartą NĖRA
Funkcija C belaidis usb adapteris
Pakuotė No
Funkcija belaidžio "bluetooth" ryšio siųstuvą, stereo audio muziką
Parama Atminties Kortelės No
Modelio Numeris "Bluetooth" Siųstuvas, TELEVIZIJOS
funkcijų D "bluetooth" siųstuvas, audio 3.5 mm,
savybės B "bluetooth" usb siųstuvas
Prekės Pavadinimas VAORLO
Parama Paramos Dropshipping Didmeninė ir Lašas Laivas
Funkcija D transmetteur "bluetooth" ir garso
Garso Takelio Dvigubas
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Paramos Apt-x No
Kiekis GARSO
Parama AAC No
funkcijos C adaptador "bluetooth" usb pc
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Funkcija B "bluetooth" adapteris ausinės
funkcijos transmisor "bluetooth"
Sąsaja USB
Prašymas 3.5 mm Nešiojama Stereo Garso Belaidis Siųstuvas, TELEVIZIJOS, iPod

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai