Nauja Reduced price!
Automobilių Priežiūros Skystis Odos Repair Kit Auto Papildoma Spalva Pasta Automobilio Sėdynės Sofa Kailis Skylę Nulio Įtrūkimų lenkijos Dažų Priežiūros TSLM1

Automobilių Priežiūros Skystis Odos Repair Kit Auto Papildoma Spalva Pasta Automobilio Sėdynės Sofa Kailis Skylę Nulio Įtrūkimų lenkijos Dažų Priežiūros TSLM1

€2.96

-20%

€3.70

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Odinis & Apmušalų Valiklį, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigiai Odinis & Apmušalų Valiklį, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Odinis & Apmušalų Valiklį.

Kulka Taškų: 1、Platus Funkcijas: odos spalva restauratorius turi funkcijas, stiprus skverbtis, lengva papildyti spalva, remontas oda, drėkina, švari ir minkšta oda.

2、kelios Funkcijos: spalvos pasta yra lengvo pobūdžio, šviežia kvapas, ir naujai pažvelgti butas oda, kurios gali lengvai remontas spalvą, odos dirbinių.

3、Tinka Kartų: odos spalvą balzamas tinka aukštos kokybės odos, odiniai krepšiai, odiniai drabužiai, odiniai batai, odinės pirštinės, odinės sofos, interjero aksesuarų ir kt.

4、Kaip Naudojimas: Pirmą kartą naudojant odos paruošimas plovikliu, nuvalykite paviršių, kad reikia papildyti. Po džiovinimo, taikyti minkštu skudurėliu ar kempine ir taikyti tinkamą sumą balzamas sugadintas dalis oda. Palikite jį džiūti 20 minučių, nuvalykite jį minkštu skudurėliu, papildyti spalvos. Po sumaišymo su odos priežiūros aliejus, drėkinamasis poveikis yra geriau.

5、Produkto Specifikacijos: dydis, odos spalva restauratorius yra apie 5*5*4cm, o svoris apie 50g.

Savybės:

Spalva Remontas: ilgalaikio naudojimo oda prekių pasirodys nuobodu, išnyks ir kt. Kaip tai padaryti? Nesijaudinkite, mes galime jums padėti, odos gaminiai, mes paprastai spalvoti ir baigtas.

Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, odos spalvą balzamas neturi toksinių medžiagų ir yra lengvai transportuoti. Po papildoma spalva, tai kaip nauja, o tai nėra lengva išnyks ir patvarus.

Tinka Objektų: Jis tinka atkurti odos ir automobilio sėdynės paviršiaus papildomo spalva renovacijos plastiko arba bet kokio kieto paviršiaus, pvz., automobilio apdaila ir apmušalai, baldai, odiniai švarkai ir drabužių: sofos, sofos, panelės, dangčiai, lentos, prietaisų skydelis, valtis sėdynės, apmušalai, bagažo, drabužių ir kilimų.

Kaip Rūpintis: galite naudoti drėgnu skudurėliu ir sumaišykite su šiek tiek pieno, kad švarus theleather. Ji yra paprasta, ir daro jūsų oda blizga ir yra labai minkšti.

Techniniai duomenys:

Talpa: 50 ML

Dydis: apie 5x5x4 CM/1.97*1.97*1.57 į

Spalvos: raudona, juoda, balta, safyro mėlyna, raudona ruda, aukso, persiko, gelsvai ruda, juoda

Pakavimo Sąrašas:

1 x Odos Spalvą Balzamas

Prekės Tomas 50ml
Specialios Funkcijos spalva atstatymo, remonto oda
Prekės Pavadinimas Goxfaca
Medžiagos Tipas Pasta
Elemento Tipas Odinis & Apmušalų Valiklį
Prekės Svoris 1.0kg

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai