Nauja Reduced price!
Žiemą Storas Lankelis Moterims, Vyrams Kailio Hairband Rusijos Furry Earmuffs Elastinga Turbaną Plačios Skrybėlės Slidinėjimo Skrybėlės Priedai

Žiemą Storas Lankelis Moterims, Vyrams Kailio Hairband Rusijos Furry Earmuffs Elastinga Turbaną Plačios Skrybėlės Slidinėjimo Skrybėlės Priedai

€4.37

-35%

€6.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

Aprašymas:

- Aukštos Kokybės Medžiaga --- Pagaminti iš aukštos kokybės dirbtiniais kailiais, viduje yra liniuotas su minkštu ir šiltu polar fleece jus šilti ir patogūs šaltas oras.

- Bendras Dydis Dizaino --- Su šiek tiek elastingos, vienas dydis tinka visiems (ar bent jau dauguma žmonių). Maždaug 12.6" ilgai ir 4.7" wide

- Stilingas Šalta --- Visiškai padengti savo galvą ir ausis, ir neleisti, kad vėjas ir šalta, iš išlaikant savo šukuosena, neapgadinta, žiemos lankelis puikiai tinka bet lauko veikla.

- Tobula Dovana --- puiki dovana Moterims ir taip pat paauglių mergaičių. Gimtadienio, Kalėdų ir Naujųjų Metų Dovana padažu bet kokios aprangos žiemą jūsų draugams ar artimiesiems!

- Lengva Valyti Ir Laikyti --- Tai dirbtiniais kailiais, ir jums nebereikia specialių laikymo. Naudoti savo hairband bet kurią dieną, bet kokiai progai. Priminimas: kai gaunate dirbtiniais kailiais lankelis, prašome shake it ar smūgis plaukų džiovintuvas, kad ji ir bangavimas.

Specifikacija:

- Medžiaga: dirbtiniais kailiais

- Dydis: apytiksl.32x12cm / 12.6x4.7inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Kailio Lankelis

Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kaspinai
Medžiaga Padirbtų kailių
Lytis MOTERIS
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Stilius Mados
Prekės Pavadinimas fityle

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai