Nauja Reduced price!
Bohemijos Apvalus Spiralinis Lašas Auskarai Didelis Etninės Širdies Formos Punk

Bohemijos Apvalus Spiralinis Lašas Auskarai Didelis Etninės Širdies Formos Punk "Whirlpool" Pavarų Auskarai Moterims, bižuterijos CE638

€0.49

-49%

€0.97

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lašas Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Lašas Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Lašas Auskarai.

pristatymas tik siųsti " via oro paštu,reikia apie 15-35 darbo dienų atvykti.(Rusijos reikia 30-55 darbo dienų), jei jums reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti pristatymo būdą DHL, ar AVS ir sumokėti papildomai pristatymas(5-9 dienų atvykti jums ).

PASTABA : Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas! Visi elementai turėtų būti vežamos į www.bfakeliones.lt patikrinti adresą.

Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo. mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą. Tačiau pirkėjas turėtų mokėti už grąžinimas prekių.

Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Elemento Tipas Auskarai
Stilius Klasikinė,Stilinga,Romantiška,Atsitiktinis,Mados
Vieta Šalis /Vestuves /Gimtadienio / - Metį
Medžiaga Metalo
produkto pavadinimas pendientes,brincos,boucle d ' oreille,orecchini,oorbellen
Metalų Tipas cinko Lydinys
Formos\modelis GEOMETRINIO
Lytis MOTERIS
Bauda ar Mados Mados
Metų laikai Pavasario,Rudens ,Vasara,Žiema
Modelio Numeris auskarai moterims
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Tinka Vyrų , Moterų, Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai