Nauja Reduced price!
2020 2vnt/Komplektas Greitai Nuimti QD Muito Mygtukas Diržas Swivel Mount Adapteriai Medžioklės Reikmenys

2020 2vnt/Komplektas Greitai Nuimti QD Muito Mygtukas Diržas Swivel Mount Adapteriai Medžioklės Reikmenys

€0.29

-29%

€0.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Medžioklės Ginklų Aksesuarai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Medžioklės Ginklų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Medžioklės Ginklų Aksesuarai.

2020 2vnt/Komplektas Greitai Nuimti QD Muito Mygtukas Diržas Swivel Mount Adapteriai Medžioklės Reikmenys

Techniniai duomenys: Spalva:Juoda Svoris:71g Vadovas Tipas:Kita Dydis:8.5x5x2.5cm Medžiaga:Aliuminio Lydinys Funkcija: Pagaminti iš Kieto ir Didelio Stiprumo Plieno su matinė juoda apdaila. Linijos Dydis: 1.25 colio. Tinka stropai iki 1.25 Pločio. Po profesinės sunku kailis anodizes, tai gerai atrodo, ir nėra lengva būti subraižytas. (Pastaba: Du pakuotėje.) Didžiausia apkrovos svoris QD diržas pasukamasis mechanizmas yra 264 Ib, bet galutinis krovinio svoris yra 275 Ib. (Mūsų tempimo bandymo nepakankamumas yra 275 Ib.) Didelio stiprumo plieno lankai užtikrinti maksimalų patvarumą, pagal sunkiųjų naudoti. Linijos nebus deformuotas ar atjungtas dėl antsvorio. QD diržas kalno pasukti galima pasukti 90 laipsnių kampu, kurios padeda greitai nuimti ir išleidimo kontrolės judėjimo ir positon. Taip pat yra saugus naudoti. Lengvas sunkiųjų paspaudus mygtuką QD diržas swivel mount yra lengva stumti mygtuką, kad atskyrus ir pritvirtinti, pasukamasis mechanizmas. Su nešiojamų dydį, taip pat galėtų atlikti bet kur ir bet kada. Juoda spalva gali padaryti šis adapteris lengvai paslėpti, kai naudojate jį miške Tinka žmonėms, kurie, pavyzdžiui, medžioklės ir t. t. Gali būti kaip dovana už juos Pakuotė: 2 x adapteris Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių.

MOKĖJIMO Mes priimame Alipay", "Paypal", Vakarų Sąjunga, ir T/T. PRISTATYMAS 1.Prašome įsitikinkite, kad priėmimo adresas yra teisingai prieš jūsų mokėjimą. 2.Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas nuo patvirtinantį, kad sumokėtas. 3.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom mokesčių arba importo mokesčių. 4.Mes nuoširdžiai atsiprašome, jei jums nereikia gauti savo elementus, apriboti laiką,ir prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. mes tai išsiaiškinti su jumis, bando viską, siekiant gauti jūsų pasitenkinimas dar kartą. Pastaba: Pristatymo apriboti laiką yra 45 darbo dienas nuo apmokėjimo. (Brazilija: 90 dienų, Rusija: 60 dienų) GRĮŽTI 1.Grąžina yra priimama. Tai atsitinka tik per 14 dienų po to, kai produktai yra gauta. 2.Mums reikia grįžti informaciją, įskaitant laivybos sekimo numerį, konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų užsakymo ID. Visi grįžo elementai turi būti originalioje pakuotėje. Ačiū. 3.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami. ATSILIEPIMAI 1.Palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus , kai esate patenkinti produktus ir paslaugas . Ji būtų labai dėkinga! 2.Jei turite kokių nors problemų, susijusių su savo sandorio, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes padarysime viską, kad patenkinti savo pasitenkinimą, o ne gauti prastos grįžtamojo ryšio iš jūsų. Įmonės Informacija

Patarimai, kaip Brazilijos klientams:

M4/M16 Guminis Dėklas, Medžioklės Taktinis Guminių Pagalvių ,5.56 Mag Maišelį Vandens Medžioti Dėžutę

Svoris 25g/pcs
Produkto Spalva Juoda
Modelio Numeris ss-038
produkto pavadinimas Mygtukas Diržas Swivel Mount Adapteriai Medžioklės Reikmenys
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto meterial aliuminio lydinio
produkto žodžių Mygtukas Diržas Swivel Mount Adapteriai Medžioklės Reikmenys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai