Nauja Reduced price!
Lankstymo Žibintas USB Pagalbos Žibintuvėlis Tamsos Žibintai Vandeniui COB XPE Darbą Šviesos Naktį Žirgais, Žvejyba, Kempingas

Lankstymo Žibintas USB Pagalbos Žibintuvėlis Tamsos Žibintai Vandeniui COB XPE Darbą Šviesos Naktį Žirgais, Žvejyba, Kempingas

€3.32

-14%

€3.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Priekiniai žibintai, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Priekiniai Žibintai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Priekiniai žibintai.

Kulka Taškų:

1、su Reguliuojamas Lankelis: LED žibintai, yra mažas ir lengvas, su neto svoris apie 49g, kuri yra paprasta naudoti ir nešiotis. Su reguliuojamo lankelio, tai patogu nešioti, o ne lengvai deformuojasi.

2、4 Lygių Ryškumas: 2*COB+XPE šviesos šaltinis, LED žibintai turi aukštą ryškumą. Pirmasis lygis: COB; antrasis lygmuo: XPE; trečiasis lygmuo: COB+XPE; ketvirtasis lygis: flash, XPE aukštas šviesos apšvietimo ir COB potvynių apšvietimo, patenkinti skirtingus apšvietimo poreikius.

3、90° Lankstymo priekinis žibintas: Į priekinis žibintas gali būti sulenkti 90° kampu lanksčiai reguliuoti apšvietimo kampas.

4、USB jungtį: Į priekinis žibintas palaiko mobilusis telefonas, centrinis bankas, kompiuterį ir kitus USB įrenginius, apmokestinimo.

5、IPX5 atsparumas Vandeniui: Į priekinis žibintas yra IPX5 atsparumas vandeniui ir gali būti naudojamas ant lietingą dieną. Tinka lauko veikla, pavyzdžiui, naktį jojimo, kempingas, žygiai, naktinė žvejyba, urvas tirti ir pan.

Techniniai duomenys:

Šviesos šaltinis: LED + dual COB

Maitinimas: 1*18650 baterijos (neįtraukta), USB įkrovimas

Svoris: apie 89g

Lempos galvos dydis: apie 75*50*53mm

Lankstymo kampas: 90°

Vandeniui lygis: IPX5

Režimai:

Pirmasis lygis: COB

Antrasis lygis: LED

Trečiasis lygis: COB+LED

Ketvirtasis lygis: flash

Medžiaga: ABS

Panaudojimas: techninės priežiūros, naktinė žvejyba, dviračių ir pėsčiųjų

Pakavimo Sąrašas:

Priekinis žibintas*1

USB Kabelis*1

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą. Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post oro paštu)Darbo Dienos + šeštadienis + SundayNorth Amerikos /Vakarų Europa 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Azijos 15~45 daysSouth Amerikos 15~50 daysEastern Azijos 7~20 daysOthers 15~60 dienų

• Prašome palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Susisiekite su mumis

Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes

Mūsų Misijos:

1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

4 Lygių Ryškumas Pirmasis lygis
Tikslas naktinė žvejyba, dviračių ir pėsčiųjų
Modelio Numeris Priekinis žibintas
Modelio LED Karoliukai Kita
Šviesos Šaltinis
Sertifikavimo BMK
kempingas, žygiai, naktinė žvejyba, urvas tirti
Medžiaga
Maitinimo Šaltinis 1*18650 baterijos (neįtraukta), USB įkrovimas
Atsparus vandeniui Taip
90° Lankstymo Priekinis Žibintas
Svoris about 89g
Prekės Pavadinimas LAIDEYI
Vandeniui lygis IPX5

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai