Nauja Reduced price!
Karšto pardavimo 10vnt/daug Juokinga Kawaii Slaugytoja Pen Plastikinis Švirkštas Boksuose, Dovanos Mokytojams, Mokyklos Reikmenys

Karšto pardavimo 10vnt/daug Juokinga Kawaii Slaugytoja Pen Plastikinis Švirkštas Boksuose, Dovanos Mokytojams, Mokyklos Reikmenys

€0.87

-64%

€2.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

32013 Spalva: Siųsti ne atsitiktinai

Stilius: Adata tušinukas

100% Visiškai Naujas,Aukštos Kokybės

Medžiaga: Plastikas

Dydis: Ilgis: 12,5 cm

Plotis:1,2 cm

Kiekis: 10 Vnt.

8090

Mieli, ji bus gauti daugiau konkurencingą kainą, jeigu galite man duoti didesnį užsakymą.

Mieli,mūsų d ropshipping sąrašą siūlo mažiausią kainą, jei produktas jums reikia rasti mūsų parduotuvės, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo padėti. Jei jums reikia daug, mes galime pritaikyti produktas už jus.

Shippment:

Dėmesio! Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. Būkite kantrūs! Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų, ačiū už jūsų supratimą.

Atsiliepimai:

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū.

2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

Grąžinimo Politika:

Mes paramos 1 mėnesį nemokamai pakeitimo, jei prekės yra skaldytų unartificially (reikia įrodymų).ir 6 mėnesius nemokamai repairment(reikia mokėti, laivybos mokestis),ir 12 mėnesių mokama repairment(jums taip pat reikia mokėti, laivybos mokestis).

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu. '

Trinamą Ar Ne No
Naujovė Taip
Rašyti Taškas 0,5 mm
Modelio Numeris švirkštų pen
Naudoti Reklaminė Rašiklis
Reklaminė Rašiklis Tipas Daugiafunkcinis Tušinukas
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai