Nauja Reduced price!
Kvadratiniu/apvalus Deimantas 5D

Kvadratiniu/apvalus Deimantas 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Gustav Klimt Bučinys Siuvinėjimo Kryželiu kalnų krištolas Mozaikos dekoro WG194

€1.96

-27%

€2.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diamond Tapybos Kryželiu.

modname=ckeditor kvadratiniu/apvalus Deimantas 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Gustav Klimt Bučinys Siuvinėjimo Kryželiu kalnų krištolas Mozaikos dekoro WG194

Sveiki atvykę į Mano Parduotuvę Funkcija: kvadratiniu/Apvalus deimantas tapybos Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų Spalvų Kiekis: 15-60 Apie Spalvas, Gręžimo: 100% kvadratiniu/apvalus grąžto Medžiaga: Square/Apvalus Dervos Diamond Nuotraukos dydis: kokio dydžio gali būti pritaikyti Apie Rėmelis: be Rėmelio, atlikę būtinas sukibimo su vietos nusipirkti Drobės Rėmo Komplektas: Roll up , Išvengti Raukšles pakuotę Įeina: Pilnas gręžimo diamond , marginti audiniai, priemonės, Jei reikia, pritaikyti kitų dydžių, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. "PASIDARYK pats" Diamond tapybos gamybos žingsniai. Atidarykite dėžę/maišą ir patikrinkite, ar deimantų atkreipti specialių įrankių. b. Peržiūrėti dervos deimantų spalvų, įrengta taip, kad kodavimo. c. Atskleisti juosta piešimo pirmiau, jums bus matyti daug simbolių, atitinkančių spalvų kodavimas. d. Pagal atitinkamą spalvotai įspausti atitinkamą dervos, inkrustuotų briliantais. e. Teigiama, kad vienos rūšies derva diamond vieną rinkinį baigtas greičiau. f. Norint sukurti tobulą deimantų tapyba, piešiniai sudėti į vieną vietą kiekvienoje eilutėje simboliai neturi likti įstrigo deimantų. g. Sumažinti geras paveikslas apie brėžiniai laikykite surūšiuotus masyvo montuojamas į plokštumą medžiagos aukščiau. h. Kilpos reikia vienodo prieš tvarkingas, neturi jokių įtrūkimų. aš. po geros kovos, likusi spraga ne klijai, atitinkantys simboliai deimantų. j. Užbaigti geras diamond piešimo, įdėti ją į jūsų pasirinkti tinkamą sistemą ( Šis produktas neturi būti sistema ). Apie Nuotraukų Pasirinktinis Tai yra tikrai populiarus ir madingas custom kokios nuotraukos norite, kad deimantas, tapyba, pvz., savo šeimos ar savo portretų, vestuvių nuotraukos, nuotraukos, kelionės, naminiai gyvūnai, ir gražus gamtovaizdis ir t.t. Tada galite PASIDARYK savo foto su savo šeima, ir pagaliau ji rėmo ant sienos jūsų namuose ar suteikti jį kitiems, kaip unikalų ir įsimintiną dovaną! Tiesiog vieta, kad ir nusiųsti savo nuotrauką mums, ir mes bus suteikti jums puikus deimantų siuvinėjimo, bet nuotraukų norite! Nuotrauka iš interneto. Jeigu yra kokių nors pažeidimų, prašome susisiekti su ištrinti.

Gražios Apvalių arba Kvadratinių akmens desplay

Namų dekoro rodyti

Pirkėjo darbų paroda: atkreipti Dėmesį į Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro. Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti. Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias! Kai baigsite jį, galite fotografuoti savo tapybos ir atsiųsti jį mums, mes pasidalinti ti su kitų pirkėjų visame pasaulyje. Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDUČIŲ. Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas.PRAŠAU, nepalikite mūsų 1,2,3,4 žvaigždžių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Išorinės Pakuotės
Naudoti Paveikslai
Modelio Tipas PORTRETAS
Apie Deimantų 100% kvadratiniu & Turas gręžimo
Stilius Europa
Medžiaga Akrilo
Funkcija Nebaigti, reikia baigta pirkėjas,pasidaryk pats ji sau
Prekės Pavadinimas Rytų Gėlių Parkas
Pagal užsakymą arba lašas laivybos Taip,Sveiki atvykę nuleisti arba pagal užsakymą
Drobė Paketas Roll up , Išvengti Raukšles
Technics Aukštos Kokybės Spausdinimo Mašina
Rombo Formos Aikštė/apvalus,galite pasirinkti jį, kaip jums patinka
Spalvų skaičius 15-60
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Pristatymo Laikas Paprastai 15-35 dienas, farway gali būti ilgesnis
Rėmas No
Forma Atskiras
Modelis Gustavo Klimto Bučinys
produkto pavadinimas Diamond tapyba,diamond musiac,diamond Siuvinėjimas
Naudojimas Namo apdaila/Sienų lipdukai/dovana
Įklijavimo Srityje Pilnas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai