Nauja Reduced price!
Naujas bohemijos stiklo karoliukų auskarai, pakabukas lady vertus, kristalų žiedo mados gražus auskarai 2019 auskarai.

Naujas bohemijos stiklo karoliukų auskarai, pakabukas lady vertus, kristalų žiedo mados gražus auskarai 2019 auskarai.

€2.23

-10%

€2.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lašas Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Lašas Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Lašas Auskarai.

modname=ckeditor

Apie Produktus

1) Kokybės Garantija - visi produktai bus tikrinami ne rečiau kaip du kartus, kol pakuotė ir pristatymas.

2) Nuotrauka papuošalai-visos nuotraukos yra realios, fotografija demonstravimo.

3) Spalva rodo, nes skirtumas tarp kiekvieno ekrano spalvos

4) Dydis-nustatyti pagal faktinį matavimo, ji gali būti dydžio skirtumas klaida šiek tiek dėl skirtingos matavimo lygio countrie modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Visi produktai šioje svetainėje nuotraukas, išsamios instrukcijos, medžiagų, dydžių, dydžio, ir kt., Prašome nedvejodami bu Jūsų susijusius įvertinimas yra mūsų nesiliaujantys varomoji jėga pažangą. Jei jus tenkina prekių ir būtų geros nuotaikos, prašome pateikti mums skatinti, girti. Jei esate nepatenkinti su problema, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku. Bet problema gali būti išspręsta greitai. Pirmą kartą išvalyti jūsų abejonės ir nepasitenkinimas, bet taip pat džiaugsmingą nuotaiką. Dauguma produktų mūsų parduotuvėje principo laikytis geriausią vertę už pinigus. Nors mes patikrinome iki pristatymo, neįmanoma, kad kiekvienas pirkėjas galėtų būti puikus su skirtingų poreikių ir pasitenkinimo. Kai kurie nedidelių defektų neturi įtakos naudotis ne visi, ir jei jūs paprašykite už prekių grąžinimą šiame punkte, prašome rūpintis grįžti pašto klientai, kurie negali priimti šių nedidelių defektų, manau du kartus, ir tada šaudyti, dėkoju už jūsų bendradarbiavimą! Produkto nuspalvinimas ir priežiūra: Kaip ilgai, kaip produktas nėra tikras aukso ir sidabro medžiaga, ji bus decolorize, bet tai tik dėl savo techninės priežiūros metu. Spalvotų produktų spalvą, kaip ilgai, kaip jie touch skysčių, ir net deguonies ore bus oksiduojasi juos. Ji yra lengva sukelti, ką MM sako, yra prarastas. Ypač vasarą, žmogaus kūnas yra linkę prakaituoti, prakaitas yra labiausiai paprasta, kad produktas išblėso skystas, bet taip pat tikimės, kad pirkėjai atkreipti dėmesį į išlaikymą, papuošalai. Kai nenaudojamas, prašome įdėti į ranka kirpti lauke, tai gali trukdyti atidaryti iš oro, deguonies sluoksnis ore, vengti bet kokio kontakto su liqu Pakuotė: Visi mūsų produktai yra atskirai supakuoti(OPP pakuotės)

Metalų Tipas cinko Lydinys
Prekės Pavadinimas kumirace
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Stilius Etninės
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris ZER-2013
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Formos\modelis ROUND
Medžiaga cinko Lydinys
Elemento Tipas Auskarai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai