Nauja Reduced price!
Dual Galvos Nagų Dailė Akrilo Poli UV GELIO Pratęsimo Statybininkas braižiklis Teptukas NAGŲ Gelio Pašalinimas Mentele Stick Manikiūro Įrankis

Dual Galvos Nagų Dailė Akrilo Poli UV GELIO Pratęsimo Statybininkas braižiklis Teptukas NAGŲ Gelio Pašalinimas Mentele Stick Manikiūro Įrankis

€1.44

-29%

€2.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Nagų Šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Šepetėliai.

Jūsų Pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas, ir jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes norime, kad mūsų klientai būtų 100% patenkintas savo užsakymą. Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Mes palikti 5 Balai DSR atsiliepimą apie jus. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba pranešimas, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti. Nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokio ryšio su mumis. Visas 5 žvaigždutes su teigiamų atsiliepimų bus mūsų VIP pirkėjas per penkias klases VIP1 Visus užsakymus mokėjimo per 20USD gausite 1USD ne tik kuponą VIP2 Visus užsakymus mokėjimo per 50USD bus suteikta 5% nuolaida nuolaida kiekvieno užsakymo VIP3 Visus užsakymus mokėjimo per 100USD bus gauk 5USD pinigų kuponas

1)Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.

2)Jei esate nepatenkinti su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų , mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

1)Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema , pls fotografuoti mums patikrinti, po patikrinimo, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus .

2)Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nėra gauta per 60 darbo dienų, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus .

Išskirtinis Prekės ženklas:lghzlink

lghzlink yra naujausia prekės ženklo įvesti nagų mados industrijoje! Produkto kokybė yra pagrindas mūsų prekės ženklą, atneša jums visiškai, blizgantis spalvų, kurios stay šviečia savaites. Jei jums patinka jūsų rankos ir nagai, prašome naudoti lghzlink lenkų kalba, kad padaryti juos ryškiau ir padaryti sau daugiau pasitikėjimo.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas .

1)Už didmeninės prekybos, mes siūlome dicount, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo

2)dropp laivybos, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei jums tai nepatinka.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti žinutę mums ,mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas, ir taip pat darome viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Tinka Gel Tipo UV Gel / LED Gelio / Builder Gelis Visų Tipų Gelis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas LGHZLINK
gellak Nagų Šepetėliu
Tipas poli nagų gelio teptukas
Maitinimo Šaltinis Dry & Įkrovimo
Feature1 Prieinamos ir patvarus, lengva nešiotis
Punktas voras gelio teptukas
Modelio Numeris nagų gelio teptukas
gelio laku UV/LED Gelio Nagų Polis
Elemento Tipas voras gelio teptukas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai