Nauja Reduced price!
5/10vnt 20g Aišku, Grietinėlės Indelį su Rožių Modelis Dangčio Tuščių Butelių, Kosmetikos Losjonu Plastiko Konteinerį Daugkartiniai Makiažas Saugojimo Puodą

5/10vnt 20g Aišku, Grietinėlės Indelį su Rožių Modelis Dangčio Tuščių Butelių, Kosmetikos Losjonu Plastiko Konteinerį Daugkartiniai Makiažas Saugojimo Puodą

€2.76

-49%

€5.50

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Daugkartiniai Buteliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Daugkartiniai Buteliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Daugkartiniai Buteliai.

Aprašymas:

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės, Pagaminti iš aukštos kokybės ir ekologiškos plastikinės medžiagos, patvarus, nėra kenksmingų cheminių medžiagų ir labai saugus naudoti. Butelis burna sukurtos spiralės tipo, gali būti labai glaudžiai suderinta su butelio dangtelį užkirsti kelią pratekėti skysčiams. Aišku, butelis kūno, kad jūs aiškiai matyti likęs kiekis. 20 g apimtis, patogiau naudoti kitais būdais. Plaunamas ir daugkartinio naudojimo, nereikia lengvai blogėja. Tinka keliauti. Puikus spa centras, sporto salė, mokykla ir kempingas. Telpa kišenėje, rankinėje, rankinės, atgal pack ir bagažą); mažas dydis leidžia jiems eiti bet kur. Puikiai tinka saugoti kremas, losjonas, kosmetikos, lūpų balzamas, lūpų blizgesys, nagų priedai, karoliukai, papuošalai mažosioms ir daugiau.

Specifikacija: Medžiaga: Plastikas Talpa: 20g Spalva: Rožinė+Aiškus Dydis: app. 3.8x4cm(1.49x1.57in) Kiekis: 1 komplektas(5/10vnt)

Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro: 1 rinkinys(5vnt) arba 2 rinkinys(10vnt)x Grietinėlės Indelį(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

dydis 20ml
Modelio Numeris Kremas Jar
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YAS
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai