Nauja Reduced price!
1 pakelis Soft & Sunku Nagų Dailės Gelio lenkijos Šalinimo Nuvalykite Manikiūro 540/630pcs Nagų Antklodės vatos Pagalvėlės Patarimai Nagai Meno Cleaner Valiklis

1 pakelis Soft & Sunku Nagų Dailės Gelio lenkijos Šalinimo Nuvalykite Manikiūro 540/630pcs Nagų Antklodės vatos Pagalvėlės Patarimai Nagai Meno Cleaner Valiklis

€1.91

-13%

€2.22

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Nagų Lako Valiklis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Lako Valiklis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Lako Valiklis.

PAKETŲ SĄRAŠO:1Pack Produkto pristatymas : Galima naudoti su apdaila nuvalykite ant nagų pratęsimų/ perdanga. Lengva naudoti, šviesos sverti. Minkštas,absorbentas ir sanitarijos. Be aukštesniųjų vandens sugeriamumo, Švelnus Makiažas Medvilnės yra taip pat stiprus ir kietas. Puikiai tinka naudoti Nagų lako Valiklis apdailos nuvalykite, Nail prep ir Teptuku valiklis be palikdami bet skaidulų, kurios gali sugadinti jūsų perfect nails. Jis gali būti naudojamas įvairiais tikslais, pavyzdžiui, glostydamas ir apliejimo, su skirtingais būdais lankstymas. Savybės: Medžiaga: Medvilnė, Minkštas(Blue Label), Nagų lako Pašalinimo Pagalvėlės: Kiekis:Virš 630pcs Net Šlapia:65g Kiekvieno Gabalo Dydis: 4x6cm Sunku(Raudona Etikete), Nagų lako Pašalinimo Pagalvėlės: Kiekis:Virš 540pcs Net Šlapia:85g Kiekvieno Gabalo Dydis: 4x6cm DUK Q:gal galite pakeisti kitais, išreikšti,turime prekių ungently? A: Taip,Mes taip pat siųsti prekes, DHL, "Fedex", UPS ir kitiems, jei galite mokėti mums daugiau express savikaina, ar jūs perkate enought prekių.prašome susisiekti su mumis arba palikti savo pranešimus. Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą,whtat jūsų didmeninę kainą? A:Labas,Ačiū už jūsų užklausą,jei norite pirkti didelio kiekio,prašome atsiųsti mums elektroniniu paštu arba palikti savo pranešimus, koks jūsų norite mums, mes norime suteikti savo geriausią kainą per 24 valandas.Ačiū. Klausimas:Ar turite kitų produktų, kad mes norime pirkti kartu su jūsų produktu,aš ne rasti jį į savo parduotuvę? A:Taip,mes galime suteikti tai, kas jūsų, norite,prašome siųsti mums informaciją ir nuotrauką,mes galime rasti tai už jus. Apie Mokėjimą: 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO. Geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys. 2. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją. Apie vežimą: 1)Visų tos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku. 2)prekės yra vežamos iš Kinijos per oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10-20 darbo dienų.Čia yra shiping metu Kinijos Oro Paštu (Pastaba:dieną meas darbo dieną)

Apie Terminus: 1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti. 2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 4. Mes grąžinsime visą savo didelio laimėjimo suma,., gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti. Po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.bfakeliones.lt. arba, galite pasirinkti, kad pakeisti. Atsiliepimai Ir Paslaugos:

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos. 2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų. Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga. Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Pritaikyti Taip
Tipas Nagų Dailės Gelio Lako Valiklis Cleaner Servetėlės
Spalva Balta
Komponentas Nagų Lako Valiklis
Kiekis 1 pakelis
Prekės Pavadinimas JEARLYU
Parama Medvilnė, Nagų Lako Valiklis Trinkelėmis Nagų Dailės Valymas
Stilius Gelis Lenkijos Švaresnis Manikiūro Nagų Valiklis, 100% Medvilnės Servetėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nagų Lako Valiklis
Formos Nagų Dailės Gelio Lako Valiklis Medvilninio Tampono Nuvalykite Nagų Karšto Pardavimo Servetėlės
Kita Nemokamas pristatymas/Drop shipping/Didmeninės
laivų, iš Kinija
Tinkamas Nagų Lako Valiklis Pagalvėlės, Antklodės Už Valikliu
NET WT 65g/85g
Modelio Numeris Nagų Medvilnės Servetėlės UV Gelis Nagų Patarimai lako Valiklis Cleaner Korp Popieriaus P

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai