Nauja Reduced price!
CHIPAL VER006 PCI-E Riser Card PCI Express 1X PCIE į 16X Pratęsimo Kabelis, 100CM 60CM USB 3.0 Kabelį Bitcoin Miner BTC Kasyba

CHIPAL VER006 PCI-E Riser Card PCI Express 1X PCIE į 16X Pratęsimo Kabelis, 100CM 60CM USB 3.0 Kabelį Bitcoin Miner BTC Kasyba

€3.55

-15%

€4.22

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, pci-e 1x, pci-e 1x iki 16x, 16x riser card.

CHIPAL VER006 PCI-E Riser Card PCI Express 1X PCIE į 16X Pratęsimo Kabelis, 100CM 60CM USB 3.0 Kabelį Bitcoin Miner BTC Kasyba

Savybės:

· Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

· PCI-E 1x iki 16x Kasybos Mašinos Patobulintas Extender Stovo Adapteris Su Maitinimo Kabelis

· Su maitinimo laidas ir USB 3.0 kabelį, Kasti Pageidaujama, Stabilus anti-sudeginti

· Daugiau saugesnė, efektyvesnė, daugiau praktinių

· Su 3x kietieji kondensatoriai, todėl grafika maitinimo stabilesnis ir saugesnis.

· Su SATA 15pin Vyrų ir didelis 4pin maitinimo kabelis, sustiprinti elektros energijos tiekimo, kad grafikos galią iš plokštė savarankiškos, todėl multi-card sumažinti plokštė našta.

· PCI-E 16x lizdas su saugikliu lengvai šalinimo ir stacionarių grafikos plokštės, todėl, kad grafika bus ne patenka iš lizdo.

· Suderinamas su 1x, 2x, 4x, 8x,16x kortelės

· USB ilgis: 30 cm/60cm/100cm

· PCI-E 16X Kortelės Dydis:13cm x 4.5 cm x 1.5 cm(Vidut.)

Paketų Sąrašo: 1 x PCI-E 16X Kortelės 1 x PCI-E 1X Card 1 x USB 3.0 Kabelis 1 x Maitinimo Kabelis PASTABA: naujausias versija vaizdo plokštė, stovo kortelėje negali dirbti labai gerai. Pavyzdžiui, GTX1080 ir aukštojo Versionh. 1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo. Galite Mokėti per Alipay, Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimo dėl www.bfakeliones.lt.

2. Prašome sumokėti kuo posible taip, kad jūs galite gauti elementą anksčiau.

3. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kitų klausimų apie mokėjimo!

4. Pastaba: visi importo tarifas, kai prekė yra pirkėjo atsakomybė, nėra įtrauktos į pardavimo kainą arba laivybos mokesčius.

1. Laivybos visame pasaulyje, išskyrus keletą šalių ir APO/FPO.

2. Visi užsakymai bus greitai tvarkomi, ir dauguma užsakymai gali būti siunčiami iš 5 dienas po apmokėjimo patvirtino.

3. Dėl stockout ir švenčių dienomis, kai kuriuos užsakymus gali tekti kelias dienas būti išvežti, nei paprastai. Būkite kantrūs!

4. Mes tik laivas elementą prie patvirtino, kad adresus, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitinka savo pristatymo adresą.

5. Neprivaloma siuntimo būdai: Kinija Paštu, Oro Paštu, HongKong Post Oro Paštu, ePacke, EMS, DHL, "Fedex", UPS ir kt.

5. Visų sklypų pagal 2kg yra nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu. Prašome pasirinkti kitų laivybos būdais, jei jums reikia elementą skubiai!

6. Jūs galite sekti sklypas su sekimo numeriu svetainė: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Jūs galite susisiekti su mumis ir tada siųsti elementą atgal į mus per 7 dienas nuo prekės yra pristatytos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienas, mes apsvarstyti

ji naudojama, ir nebus jums pasiūlyti grąžinti pinigus ar Pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje. Beje, jūs privalote pateikti mums laivybos sekimo numerį bei konkrečių grąžinimo priežastis.

3. Mes jums siūlome grąžinti ar išsiųsti jums pakeitimo pagal tikrą būklę ir jūsų bus po to, kai jūs grįžti elementą.

4. Mes padengti visas siuntimo mokesčius, jei produktas yra pažeistas, ar ne, kaip aprašyta ant gaminio puslapį nuorodą. 1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

2. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums puikus 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jums patinka straipsnis.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami disbute arba palikite mums neigiamų atsiliepimų, ir tada, mes jums geriausias sprendimas.

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Prašome nedvejodami kreipkitės į mus TradeManager arba E-mail, jei turite klausimų apie mūsų produktus ir paslaugas!

2. Jūsų laiškus bus atsakyta, dabar ir laiškus bus atsakyta per 2 darbo dienas. Prašome siųsti pranešimus arba elektroninius laiškus, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymo!

3. Mūsų darbo laikas: 9:00-18:00 (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio.

Tipas PCI-E Riser
Taikoma į BTC BCH BCD IP EOS ETH XPR Kasyba
produkto pavadinimas VER006 PCI-E Riser Card
Spalva Mėlyna
Funkcija 3 USB Stove
Tinkamas Už Ripple Ethereum Litecoin Bitcoin Miner
Produkto Tipas PCI Express 1X iki 16X Extender
Maitinimo Šaltinis 15Pin SATA prie 4Pin IDE Maitinimo Laidą
Funkcijos 2 PCI RIser
USB3.Kabelio Ilgis 0 30 cm/60cm/100cm
Funkcija 1 PCIE Riser
Pakuotė Taip
Modelio Numeris PCI Riser 006
Funkcija 5 stove
Prekės Pavadinimas CHIPAL
Produktų Statusas Sandėlyje
Funkcija 4 SATA Stove
Suderinamas Už PCIE 1X 4X 8X 16X Lizdas
panaudota Vaizdo Grafikos plokštė GPU Kasyba

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai