Nauja Reduced price!
Rusijos Matryoshka Lėlės Liepų Medienos Rusijos Lizdus Matryoshka Lėlės Komplektas Lokys Ausies Gyvūnų Dažytos Žaislai Etninės Stiliaus

Rusijos Matryoshka Lėlės Liepų Medienos Rusijos Lizdus Matryoshka Lėlės Komplektas Lokys Ausies Gyvūnų Dažytos Žaislai Etninės Stiliaus

€0.61

-8%

€0.67

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lėlės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigios Lėlės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Lėlės.

5vnt Animacinių filmų Gyvūnų Medienos rusijos Lizdus Matryoshka Lėlės Rinkinys Tapybos Žaislai Dekoruoti Ornamentais Dovanos

Aprašymas:

Rusijos lizdus lėlės yra specialios rusijos mediniai žaislai, paprastai keletą panašių modelių tuščiavidurio medžio lėlės vieną rinkinį, iki daugiau nei 10, paprastai cilindro formos, plokščiu dugnu gali būti nuolatinis. Labiausiai paplitęs modelis buvo mergina, apsirengusi rusijos pilietis kostiumas vadinamas matroshka, kuris tapo bendriniu pavadinimu lėlės.

Kilmės Matryoshka:

Jis sakė, kad rusų tauta turi du Pusbroliai gyveno viena šalia kitos. Pusbroliai užaugo kartu jų vaikystės. Vėliau, pusbrolis nuėjo toli nuo savo gimtajame mieste. Nes jis praleisti savo jaunesnių moterų pusbrolis savo gimtajame mieste, jis ir toliau darė medienos lėlės ir kiekvienais metais, didesni nei tie, kuriuos jis padarė per metus. Keletą metų vėliau, jis pamatė, kad jaunesnių moterų pusbrolis ir davė jai medinės lėlės išreikšti savo mintis.

Kitas sakė: Matryona ir Matriosha pavadinimai labai dažna moteris senųjų rusijos kaime. Mokslininkai pažymi, kad pavadinimuose yra lotyniško "mater", tai reiškia, motina. Ji yra lengva susieti pavadinimą su motina didelėje valstiečių šeimoje,stipri, kompetentinga ir šiek tiek nutukę įvaizdis rusijos moteris, kuri pagimdė daug vaikų. Daug mažai lėlės paslėpti pilvas didelis nutukę lėlės,todėl matryoshka yra pavadinimas - " iškirpti, ryškiai dažytos medinės lėlės.

Pirminė idėja rusų lėlės buvo medinės lėlės pagamintos įtikti vaikams. Vaikams patinka pasakos, taigi žinomų skaičiai, ir gyvūnai yra į lėlės. Laikui bėgant, matryoshka formų, stilių,įvairių dydžių lėlės buvo įsteigta kartu, įdomu.

Savybės:

Mediniai rusijos lėlės,retro stiliaus.

Jis yra nuostabus dovana visiems.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Liepų

Dydis: aukštis 15 cm/5.91" Didžiausias plotis 8cm/3.15"

Pakuotė: dėžutė Spalva

Apdaila: Ornamentu

Technologija: Rankų Darbas

Stilius: Europos stilius

Spalva: Atsitiktinis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1Set X Matryoshka Lėlės(5vnt)

[relateproductdetail/]

Įspėjimas NĖRA
1 Negalima Nuryti mažų dalių!
Temos Profesijos
Modelio Numeris Rusijos Lėlės
Amžius > 3 metų
Tipas Kūdikių Lėlės
2 lėlė
Forma Kita
Prekės Pavadinimas VKTECH
Mfg Serijos Numeris Etninės
BJD/SD Požymis lėlė
Lytis Unisex
Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lėlės
3 "PASIDARYK PATS" ŽAISLAS
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Baterija NA
Matmenys kaip parodyta
Sertifikavimo NĖRA
Savybės Švietimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai