Nauja Reduced price!
LOFCA 10vnt Mediniu Nėrimo Karoliukai, 20mm Chewable Karoliukai papuošalai Kūdikių Teether Baby Shower Dovanos

LOFCA 10vnt Mediniu Nėrimo Karoliukai, 20mm Chewable Karoliukai papuošalai Kūdikių Teether Baby Shower Dovanos

€2.45

-29%

€3.50

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių Teethers.

Nėrimo Karoliukų Medžiagos

1.FDA 100% Maisto Klasės Mediniai. 2.BPA Free 3.Nėra Ftalatų 4.Nėra Švino 5.Ne Pvc Gaminio Dydis :20mm Kiekis : 10 vnt -Visi produktai yra be BPA, ftalatų, švino ir PVC. Jei jums reikia sertifikato, prašome susisiekti su mumis ir palikti savo el. pašto žinutę -Naujų produktų turėtų būti nuplautos šiltu vandeniu prieš naudojimą, gali būti naudojamas po aušinimo, taip ir turėtų būti valomi po kiekvieno naudojimo. -Lengvai valoma. Rekomenduojama dezinfekuoti žindukas servetėlės. -Prašome išplaukite prieš naudojimą, prašau, nedėkite prietaiso ant neprižiūrimų vaikų!

DUK

1.Yra saugus? -Visus elementus yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). -Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą. 2.Dydis skiriasi? -Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. 3.Apie laivybos? -1. Laivybos laikas: paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. -2. Pristatymas metodas: pasirinktos pardavėjo, jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas. -KOKIOS PASTABOS: labai rekomenduoju jums, vaikinai, nusipirkti partiją taip, kad mes galime taikyti geriau laivybos metodą, nuolat sekti visą kelią ir geresnių paslaugų.

Draugiškas priminimas

-Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. -Kūdikiams, visada turėtų būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. -Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš ką nors kita, jei turite bet kurį klausimą, ar jaučiasi nepatenkinti.

Modelio Numeris BD62
Formos\modelis ROUND
Gana Lengva Valyti Ranka-Galima Plauti Su Šiltu Vandeniu Arba Indaplovėje
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga medinės
Amžius > 4 burnas
Pakavimas Vieną pakrauti
Formos ROUND
Funkcija Teether
Medžiaga Funkcija Kūdikių Maisto Klasės Kramtyti
Prekės Pavadinimas LOFCA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai