Nauja Reduced price!
Vyras Nuolat Varpos Plėtros Masažas Sveikatos Priežiūros 15ml eterinis Aliejus Atidėti Ejakuliaciją Ir Padėti Erekcija

Vyras Nuolat Varpos Plėtros Masažas Sveikatos Priežiūros 15ml eterinis Aliejus Atidėti Ejakuliaciją Ir Padėti Erekcija

€2.43

-29%

€3.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Siurbliai & Didintuvai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Siurbliai & Didintuvai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Siurbliai & Didintuvai.

Vyras Nuolat Varpos Plėtros Masažas Sveikatos Priežiūros 15ml eterinis Aliejus Atidėti Ejakuliaciją Ir Padėti Erekcija, Mes rekomenduojame jums pabandyti, 4 vnt., ne mažiau kaip. Ilgalaikis vartojimas gali atidėti ejakuliaciją, padėti erekcija ir padidinti varpą. Turi būti taikomas nuosekliai, atsižvelgiant į gydymo kursą. Keturios dėžės per gydymo kursą. Jūs galite naudoti vieną kartą per dieną, ryte ir vakare, neplaukite po naudojimo. Informacija apie produktą Vartotojas: Vyrai Ingredientas: Pagaminti su Kinų žolelių ekstraktai Talpa: 15ML pagaminimo Data: Paskutinės Galiojimo laikas: 2 metai Įpakavimas: 1 Butelis Odos Tipas: Visiems odos tipams Šalis/Regionas Gamyba: Kinija Veiksmingumą, Skatinti kraujo apytaką, nuraminti kūną ir protą, padeda greitai erekciją, pagerina sekso frigidity ir pratęsti sekso metu. Padidinti varpos ilgis ir padidinti vyrų seksualinį efektyvumą. Kaip naudoti Paimkite reikiamą kiekį (8-15 lašelių kiekvieną kartą), patrinkite jį ant kūno, kai reikia, ir patrinti ją ranka. Dalykai, kuriems reikia dėmesio 1. Šis produktas skirtas išoriniam naudojimui, žodžiu yra griežtai draudžiamas; 2. Odos alergijos turėtų būti naudojami atsargiai; 3. Jei yra žaizda arba patinimas, vyrų lytinių organų srityje, nenaudokite jos; 4. Netyčia patekti į akis, prašome nedelsiant praplauti vandeniu ir laikykite juos tinkamai toli nuo vaikų; 5. Šis produktas yra pagamintas su kinijos tradicinės medicinos formulę, nekenksmingas ir saugus žmogaus organizmui, be jokių šalutinių poveikių. Sandėliavimo Uždaromos, apsauga nuo saulės, vėsioje ir sausoje vietoje.

1 klausimas. Apie Paketą, siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes tik paminėti "sveikatos priemonė" dėl sklypo. Produktas bus supakuotas su oro pagalvėmis/balta burbulas plastikinis vokas, kad nebūtų pažeistos transportavimo metu. 2. Apie Produktą, Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui. 3. Apie Siuntos Mes išsiųsti užsakymą per 5 darbo dienas . Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t. Jei užsakymo dosen ' t recevie m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis. 4. Kas būtų, jei atitinka produkto problemų, Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra daug geriau, nei ginčų. 5. Apie Darbo Laiką, Nes laiko skirtumas, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną. prašome palaukti. 6. Apie Grįžtamąją informaciją Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai. Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis. jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

Tinkamumo laikas 2 metai
Seksualinio Pobūdžio No
dydis 15ml
Poveikis Padidinti varpos
Efektas 3 Uždelsta Ejakuliacija
Prekės Pavadinimas Dėdė taip
Kilmės vieta Jiangxi, Kinija
Vartotojas Vyrų seksualinės funkcijos sutrikimas
Modelio Numeris 45353
Elemento Tipas Siurbliai & Didintuvai eterinis aliejus
Nepadori Nuotrauka No
Efektas 2 Vykdyti ir išlaikyti varpos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Augalų ekstraktai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai