Nauja Reduced price!
LEEPEE Plastiko Kniedės Automobilių interjero Aksesuarų 50Pcs/set Toyota, Lexus 7mm Skylę Auto Užtrauktuku Durų Apdailos Skydelis Įrašus

LEEPEE Plastiko Kniedės Automobilių interjero Aksesuarų 50Pcs/set Toyota, Lexus 7mm Skylę Auto Užtrauktuku Durų Apdailos Skydelis Įrašus

€1.59

-22%

€2.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Auto Užtrauktuku & Įrašą, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Auto Užtrauktuku & Įrašą, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Auto Užtrauktuku & Įrašą.

Savybės: Tai yra push fit black kniedės. Jie yra naudojami, 7mm skylę ir 13,5 mm apykaklės. Jie yra labai universalus dalis ir yra naudojamas įvairių fitments įvairių gamintojų ir modelių. Jūs rasite juos naudoti siekiant užtikrinti interjero ar eksterjero plokštės ir apdaila. Specifikacija: Medžiaga: Plastikinės Galvutės Skersmuo: 13,5 mm/0.53" Stiebo Ilgis: 11mm/0.43" Tinka angos Skersmuo: 7mm/0.28" Color: Black Kiekis: 50pcs Pakuotė: 50 x Laikiklis Įrašus

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.

Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Atsiliepimai yra labai svarbus.

2.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

3.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos! Taigi, prašome susisiekti su mumis dėl bet kokių problemų.Ačiū!

Elemento Plotis 1.2cm
Prekės Pavadinimas LEEPEE
Elemento Ilgio 2cm
Modelio Pavadinimas 20156
Medžiagos Tipas Plastikų
Elemento Aukštis 1.2cm
Kilmės KN(Kilmės)
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Svoris 28g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai