Nauja Reduced price!
2M 10LED Led Helovinas Moliūgų Vaiduoklių Skeletas Gpgb Voras Led Šviesos Eilutę Festivalis Baras Namų Šaliai Dekoro Helovinas Ornamentu

2M 10LED Led Helovinas Moliūgų Vaiduoklių Skeletas Gpgb Voras Led Šviesos Eilutę Festivalis Baras Namų Šaliai Dekoro Helovinas Ornamentu

€4.08

-29%

€5.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Prašome perskaityti gaminio dydis aiškiai, prieš pirkdamas!

Ypatybė:

1. 100% visiškai naujos kokybės šviesos eilutę.

2. Atsižvelgiant baterija (nėra komplekte), jis gali taupyti energiją ir saugoti aplinką.

3. Šviesa yra lankstūs, mobilūs ir lengva saugoti. Jūs galite padaryti jį į bet kokios formos, remiantis jūsų poreikį.

4. Gryna šviesos, didelio ryškumo, bet šviesa yra šalta, ne generuoja šilumą,

nėra lengva sudeginti ir plyšimas, jis yra saugus.

5. Puikus Helovinas, namų, baras, kambarių, partijos ir kitos šventės, jūs galite lengvai pakabinti ant sienos, langai, durys, grindys, medžiai, žolė ir kt.

Techniniai duomenys:

Ilgis:2M

LED Kiekis: 10LEDs

Medžiaga: Plastikas

Įtampa: 3V

Lifetime: 50000 H)

Galia: 2 x AA baterijos (neįtraukta)

Jungiklis: ON / OFF

Skleidžia Spalva: Balta/Šiltai Balta/Daugiaspalvis

Paketas apima:

1 * Helovinas LED Styginių Šviesos

Visi gaminiai yra kruopščiai išnagrinėjo prieš sandėliuojant, ir supakuoti gerai siuntą. Prašome pasirinkti tinkamą dydį ar spalvą, ką norite, mes išsiųsti siuntinį, kaip jūsų pasirinkti tvarka. Šių produktų daugiau nei viena spalva pasirinkau, prašome palikti pranešimą spalvos tu nori, priešingu atveju jums bus išsiųsti jūsų užsakymą, su atsitiktine spalva.

Produkto vaizdai buvo paimti natūra, vaizdo, šviesos, aplinkos priežasčių, gal šiek tiek nuokrypis reiškinys, prašome natūra teikiama pirmenybė. Dėl vadovo matavimo, gal 1cm-3cm paklaida, prašome suprasti, ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš pateikdami užsakymą.

Paprastai, mes išsiųsti sklype per 48 valandas po gauto apmokėjimo. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinės šventės diena, perduodant kartą atidedamas, Prašome suprasti. Jei norite, kad greitojo pašto (EMS/DHL/FedEx/UPS), prašome susisiekti su mumis, mes apskaičiuosime pašto išlaidos jums, ar jūs galite patikrinti, Laivybos ir Pakuotės nuoroda.

Visi produktai yra pakuojami rankomis, gali būti šiek tiek klaida, jei gausite klaidingą objektą, arba sugedęs vienas, prašome susisiekti su mumis iš karto, mes kompensuos jums, ačiū už jūsų supratimą. Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir turi būti skatinami mumis, mes stengiamės išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti ir pasiūlyti jums geriausią aptarnavimą, Ačiū už jūsų paramą.

Proga Naujieji Metai
Modelis AUGALŲ
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai