Nauja Reduced price!
Helovinas Gpgb Pelėda Voras Skeletas Skysto silikono formos

Helovinas Gpgb Pelėda Voras Skeletas Skysto silikono formos " PASIDARYK pats sakai papuošalai karoliai pakabukas pakabukas pelėsių dervos formų papuošalai

€1.82

-31%

€2.67

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Savybės: 100% brand new, Maisto kokybės Epoksidinės Silikono Ne klijuoti , lengva atskirti, švarus, eco-friendly,mažai anglies dioksido, gali būti perdirbamos, Paprasta ir naudinga, Healthfulness,gamtos antibackerial,Didelio stiprumo minkštas,atsparus korozijai ir Prisitaikyti Nėra lengva sugadinti,Jokio kreko,Atsparumu prie ekstremalių temperatūros,nuo -40°C--230°C(-40°F--446°F) sauga,netoksiškas, Jokio kvapo , Šildomos tolygiai Papuošalai Priėmimo Veiksmus: Tepinėlis pelėsių išleidimo agentas dėl silikono formos Nukentėjo epoksidinės pagal virinto vandens,bet negali paliesti vandens. Sumaišykite epoksidinės tinkamas santykis Maišyti miltelių į epoksidinės Supilkite epoksidinės į pelėsių Laukti, kol epoksidinės gydant sausą , jei yra kai kurios vietos yra ne lygus,galite naudoti švitriniu popieriumi ar kitomis priemonėmis, leiskite jiems atrodo daugiau gražus. Medžiaga:Silikonas Spalva:Skaidrus baltos spalvos Modelis: Bat Pelėda Voras Skeleto Ranka Dydis: Skersmuo 5,5 cm/2,2 colių, Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 Vnt x Papuošalai Pelėsių .

Modelio Numeris papuošalai aksesuaras
Prekės Skersmuo 5.5
Medžiaga Silikono
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Elemento Plotis 5.5
Produkto Savybės Ekologiška
Elemento Ilgio 5.5
Prekės Svoris 16g
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0
Spalva Aišku, Balta
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai