Nauja Reduced price!
Rankų Darbo Macrame Gobelenas Sienos Boho Dekoro Sienos Kabo Kambario Apdaila Troba Bendrabučio Kambario Fonas Dekoro Dovana

Rankų Darbo Macrame Gobelenas Sienos Boho Dekoro Sienos Kabo Kambario Apdaila Troba Bendrabučio Kambario Fonas Dekoro Dovana

€2.01

-17%

€2.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Gobelenas, Namai Ir Sodas, Pigūs Gobelenas, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Gobelenas.

Aprašymas:

Medžiaga:Medvilnė

Dydis:A:38*20CM/B:32*20CM/C): 40*20CM/D:27*20CM

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:1 x Gobelenas

Savybės:

1. Originalaus dizaino, rankomis austi, kiekvieną detalę iš gobelenas yra pilnas meilės.

2. Tai puiki dovana bet kokia proga pavyzdžiui, Valentino Dienos, gimtadienio, kūdikio dušas ir kt. Tai taip pat puiki puošmena Kalėdų, vestuvių ir foto rekvizitai.

3. Pagamintas iš aukštos kokybės natūralios medvilnės siūlai ir natūralios medienos, ekologiškas, tvirtas ir patvarus, labai tinka darželio puošmena ar bet kokia kita patalpa su vaikais.

4. Tai yra gražiai suprojektuota sienos gobelenas, kuris gali suteikti šilumos, komforto ir džiaugsmo visiems jūsų namuose.

5. Bohemijos sienos kabo gobelenas tinka interjero apdailai, daug kartų, pavyzdžiui, lovos, sofa-lova, židinys stendas, baby cot, arba langas, kuris gali sukurti patogią, palieskite savo šeimai.

Pakuotė:

1 x Gobelenas

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio. Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Dizainas AUBUSSON
Modelio Tipas Kietas
Formos Gobelenas
Rėmas No
Technics Audiniai
Modelio Numeris Sienos Kabo Gobelenas
Medžiaga 100% medvilnės
Stilius Paprastas
Modelis Paprastas Dažyti
Kilmės KN(Kilmės)
Valymo Tipas Kita
Kilimų Pardavimo Paramos dropship

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai