Nauja Reduced price!
10g 20g 50g/100-250g Jar Tuščių Plastikinių Mėginio Taros Kremas Losjonas Turas Kosmetikos Puodą Indeliai Su Dangteliais/kosmetika Mėginio Stiklainiai

10g 20g 50g/100-250g Jar Tuščių Plastikinių Mėginio Taros Kremas Losjonas Turas Kosmetikos Puodą Indeliai Su Dangteliais/kosmetika Mėginio Stiklainiai

€0.29

-23%

€0.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Daugkartiniai Buteliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Daugkartiniai Buteliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Daugkartiniai Buteliai.

Pagamintas iš aukštos kokybės PP, kuri yra atspari laužymas ir tikėjimo nuo karščio. Kiekvienas konteineris yra dangčiu sukurti sandarus sandarinami, kad nebus nuotėkio.

Šie indeliai yra puikiai tinka saugoti mineralizacijos makiažas, akių šešėliai, losjonai, lūpų balms, toneriai, kremai, tepalai, akrilo milteliai, ir kitų grožio aids. Jie taip pat tinka laikyti mėginių palaidų lapų arbatos, prieskoniai, kepimo aliejus, vaistažolės, vaistų, dažų, smulkūs papuošalai, ir daug daugiau.

Šie indeliai yra dideliais kiekiais todėl jie puikiai tinka klientas produktų mėginių, parduoti savo "PASIDARYK pats" produktų internetu, meno kambariai, klasės kambariai, arba laikyti maži lobiai organizuotas namuose ar biure.

Šie stiklainiai tinka nepastebimai kišenėje, rankinėje, rankinės, atgal pack, arba bagažas. Jie yra ypač naudinga, kai plaukioja kaip butelių dydžiai, skirti nešiotis kremai ir losjonai yra labai ribotos.

Lengva būti priimtas, kai esate kelionės ar kažkas panašaus

Gera ieškote išvaizdą

100% Brand new ir aukštos kokybės

Medžiaga:plasitic

Spalva:kaip rodyti

Dydis:20/30/50/100/150/250g

Kiekis:1pc

Paketą, įskaitant: 1pc daugkartiniai Jar

item1 imties konteineriai
item3 kosmetikos puodą jar
item2 mėginio taros kosmetika
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Daugkartiniai Butelis
item4 kosmetikos jar bakas
dydis Travel Bottles Set
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
item5 kosmetikos mėginio taros

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai