Nauja Reduced price!
Vamzdžių TERMOIZOLIACIJA Stiklo čekijos Sėklos Tarpiklis karoliukai papuošalai rankų darbo PASIDARYK pats Didmeninės 17 spalvų 2x6mm 300pcs

Vamzdžių TERMOIZOLIACIJA Stiklo čekijos Sėklos Tarpiklis karoliukai papuošalai rankų darbo PASIDARYK pats Didmeninės 17 spalvų 2x6mm 300pcs

€0.59

-28%

€0.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai.

Vamzdis SIDABRO PAMUŠALU Stiklo čekijos Sėklos Tarpiklis karoliukai papuošalai rankų darbo PASIDARYK pats Didmeninės 17 spalvų 2x6mm 300pcs

Vežimą:

Kai jūs, gal,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Paprastai mes wll siųsti elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mes ne garantija, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produkcija yra patikrinta.Dėkojame už jūsų supratimą!

Atsiliepimai:

Mieli draugai,ačiū, apsipirkti mūsų parduotuvėje,mes vertiname kiekvieną klientą,jūsų atsiliepimai yra gana svarbus mums.

Jei jus tenkina viskas.Prašome palikite postive grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždučių,mes tikrai vertiname jūsų kindnes.

Tačiau, jei esate nepatenkinti su produktu ar paslauga,prašome susisiekti su mumis,mes galime kovoti su juo kartu.

Stengiamės,kad geriausias!

Garantija:

Pažadame, jūsų pirkti yra 100% saugus yra mūsų parduotuvėje,jei jūs pagaliau galite ne gauti paketą,mes visa grąžinamoji išmoka.

Pažadame elementai, kuriuos gavo geros būklės,arba mes grąžinsime arba siųsti dar kartą.

Apie mus:

RH yra juvelyrika fabrikas, YiWu.Kinijos provincija.Mes daugiausia parduoda aukštos kokybės karoliai su labai maža kaina.

Mažmeninės/didmeninės/customize yra visi pasveikino čia.prašome susisiekti su mumis telefonu arba e-mail,laukiu jūsų ilgalaikio bendradarbiavimo su jav.

Nuoširdžiai.

Prekės Pavadinimas tikimės, kad vaivorykštė
Išorinis Skersmuo 6mm
Medžiaga Stiklas
Metalo Tipas NĖRA
Bauda ar Mados Mados
Prekės Forma Apvalios Formos
Prekės Svoris 0.015g
Modelio Numeris B02X
Elemento Tipas Karoliukai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai