Nauja Reduced price!
16 Lapas Abėcėlės, Skaičių, Lipdukai Dekoratyviniai Pagrindinio Raundo Popieriaus Kelionės Lipdukai

16 Lapas Abėcėlės, Skaičių, Lipdukai Dekoratyviniai Pagrindinio Raundo Popieriaus Kelionės Lipdukai "PASIDARYK pats" Ablum Dienoraštis Scrapbooking Stacionarių Lipdukai

€1.48

-27%

€2.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai.

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Kiekis: 16 lapą (8 modelį, kiekvienas 2 lapas)

Pakuotės Dydis: 74*120mm

Pakuotė:

1 x lipdukas

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2mm paklaida dėl vadovo matavimo,įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Draugiški Patarimai

1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

2. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

3. Jei turite kokių nors kitų klausimų.?

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Aftersale 1. Visi mūsų produktai bus tikrinami po vieną, prieš išsiunčiant.

2. Pirkėjas turėtų patikrinti, ar pakuotė dar gauna. Jei jis yra pažeistas, atliekant krovinių, prašome atsisako pasirašyti, tai ir susisiek su mumis laiku.

3. Jei yra kokybės problemų, prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas nuo gavimo, Mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkintas sprendimas jums.

4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti postages jei problemų sukelia jūsų pusėje.

Atsiliepimai 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje. Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas

Prekės Pavadinimas YBYAO
Formos dot lipdukai
Medžiaga Popierius

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai