Nauja Reduced price!
60PCS/Paketo Meksikos Calaver Cukraus Kaukolės Automobilių Lipdukas Riedlentė Nešiojamas Bagažo Lipdukai automobilio stiliaus anime grafiti lipdukas suitca

60PCS/Paketo Meksikos Calaver Cukraus Kaukolės Automobilių Lipdukas Riedlentė Nešiojamas Bagažo Lipdukai automobilio stiliaus anime grafiti lipdukas suitca

€0.97

-34%

€1.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Mieli draugai: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Mūsų produktai palaiko didmeninė,gali gauti didesnę nuolaidą, kai jūs užsisakyti didesnį kiekį. Ir mes išsiųsti nuolaida bilietų atsitiktiniai frenquently.

Tikiuosi, jūs galite rasti lipdukas jums patinka,Ačiū!

Pakuotės Turinys: Automobilinis Lipdukas vyniotinis su putų įsitikinkite, kad spalva yra, ką jūs norite, ir spustelėkite "įdėti į krepšelį" mygtuką norėdami pridėti elementus. Dėl skirtingų gamybos partijų ir neišvengiamas skirtumas monitoriaus,spalvos rodomos nuotraukos gali neatitikti 100%, kad tie, į elementus. Garantija ir Garantijos: 1.Jei esate nepatenkintas prekės, kai jį gauti. Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 7 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Jei jums grąžinti prekes, turite mokėti grįžti krovinių. 2.Jei jums gauti netinkamų prekių, mes išsiųsti naują, kaip pakeisti savo artimiausius tvarka. 3.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su pirma, mes išspręsti asp. Iš anksto dėkojame už jūsų laiką.

Dizainas Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)
Kategorijos 3D
Elemento Plotis 0inch
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Prekės Skersmuo 0inch
Pakuotė Ne Supakuoti
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Tipas Lipdukai
Prekės Pavadinimas DONYUMMYJO
Elemento Ilgio 0inch
Modelio Pavadinimas -
Modelis OEM
Medžiagos Tipas PVC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai