Nauja Reduced price!
Fitneso Guma Atsparumas Intervalai Nustatyti Montavimo Joga Pilates Juosta Elastinga Kilpa Crossfit Expander Stiprumo Salė, Treniruokliai

Fitneso Guma Atsparumas Intervalai Nustatyti Montavimo Joga Pilates Juosta Elastinga Kilpa Crossfit Expander Stiprumo Salė, Treniruokliai

€2.78

-60%

€6.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Atsparumo Juostose, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Atsparumo Juostose, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Atsparumo Juostose.

modname=ckeditor

pastaba:

1) Prieš pateikiant užsakymą, palyginti jūsų duomenys dydžio su gaminio detalių dydis, ir leisti kelių centimetrų skirtumas dėl vadovo matavimai.

2) Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo specialistai. Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo tikros spalvos dėl apšvietimo ar jūsų žiūrėjimo ekrane.

ypatybė:

Mūsų pasipriešinimo juosta yra pagaminta iš natūralaus latekso. Jis turi gerą elastingumą ir geros kokybės. Jis tinka sporto Salė, šeimos, lauko ir kitomis progomis, Jis tinka kiekvieno etapais naudotis, Jis tinka kiekvieno amžiaus ir yra labai geras atsparumas intervalai! Ji gali veiksmingai naudotis 95% kūno raumenis, žymiai pagerinti raumenų stiprumą, sportiniais sugebėjimais ir kūno lankstumą, daugiausia naudojamas vyrų stiprumo mokymas ir moterų kūno formavimas, bet ir reabilitacijos mokymo.

Perkant produktų yra daugiau lengvatinės!

1. Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. Paprastai, mes galime užbaigti mokėjimo per dvi darbo dienas ir bus neviršija pažadėjo septynių dienų pristatymo laiką.

2. Pristatymo laikas daugelyje šalių yra maždaug 15-60 darbo dienų, bet kai kurios siuntos gali vėluoti dėl netinkamo vežėjas, muitinės vėlavimų, importo tarifai, nacionalinės klientų politika arba bet kokios kitos aplinkybės, po mūsų kontrolės. Mes išplėsti pristatymo laiką ir prašyti atleidimo.

3. Rusijos klientams, prašome prisiminti, kad pateikti mums savo vardą ir pavardę. Jei jūsų paketas negali būti pristatytas teisingai, mes negali prisiimti nuostolių.

4. Aprašykite savo reikalavimus, tokius kaip spalva, pakuotės, dydis ir kt.

5. Dirbame nuo pirmadienio iki šeštadienio. Jei nėra atsakymo savaitgalį, prašome suprasti. Ačiū.

6. Mes siekiame 100% teigiamų atsiliepimų ir tikiuosi, kad jums duoti mums 5 žvaigždučių paramos.

dėkojame už jūsų parama

Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Geltona, raudona, juoda, violetinė, žalia, mėlyna, oranžinė, pilka
Prašymas Kojos, klubai, stiprumo mokymas.
Medžiaga Natūralus Lateksas.
Storis 4,5 mm
Naudotis lygis Pradinio lygio, vidutinio lygio, profesinės lygis
dydis 7 size options
Scenos treniruoklių salė, vidaus, lauko
Stilius Pradinio lygio, vidutinio lygio, profesinės lygis
Departamentas Pavadinimas Unisex
savybės Multi-atrankos dydis, storis vienodas, krašto lygumo
Perimetro 2080mm
Kategorijos fitneso įranga
Funkcija Įstaiga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai