Nauja Reduced price!
MUB - 3 ml/5ml Nešiojamų Daugkartiniai Mini Purškimo Kvepalų Buteliuko Kelionės Aliuminio Purkštukai Tuščias Kosmetikos Konteinerių Kvepalų Buteliukai

MUB - 3 ml/5ml Nešiojamų Daugkartiniai Mini Purškimo Kvepalų Buteliuko Kelionės Aliuminio Purkštukai Tuščias Kosmetikos Konteinerių Kvepalų Buteliukai

€1.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Daugkartiniai Buteliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Daugkartiniai Buteliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, mini kvepalų buteliuko, tuščias parfum butelis, parfum butelis.

Aprašymas :

Medžiaga: Sintetinė stiklo vidinė talpykla+metalo spary

Puikiai tinka saugoti kai kurie iš jūsų mėgstamų Kvepalų/Skutimosi/Makiažo Valiklis mažesnio konteinerių be reikalo imtis visą butelį su jumis

Kelionės svarbus tiek vyrams, tiek moterims

Techniniai duomenys:

Talpa: 5 ml/3 ml

Pareigos: Mini purškimo kvepalų buteliuko

Dydis:1,7 x 9.0 cm/1.9x7.6cm

Spalva:11 spalvas

Grynasis svoris:16.2 g/14g

Pakuotė:1pc/daug arba

jį galite naudoti visur

Atsiliepimai

Pakuotė

Pastabos

Kaip ir visi dydis yra rankinis matavimas,yra Leidimas 3 mm nuokrypis, prašome donlsquot kad jei jums proto apie tai!

Visos nuotraukos yra priimami natūralios šviesos.Tačiau spalva gali turėti įtakos kai kurių kitų elementų, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.

Prašome donlsquot kad jei jums proto apie tai!

Rusijos Klientų Dėmesio:imtuvas turi sreturned atgal siuntėjui.Taigi, prašome įsitikinkite, kad yoursquove įdėti teisingą informaciją, kai jums užsisakyti.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir Visiškai nereikia palikti neigiamą atsiliepimą. Mes stengiamės tiekti 100% klientų pasitenkinimas paslauga.

Ačiū.

Prekių pristatymas ir apmokėjimas

Paprastai užsakymai bus išsiųsti per 3~10 dienų po mokėjimo atvyksta,audinio apačioje reikia 7~15 dienų po Galutinio mokėjimo, nes rankų darbo. mes laivas patvirtino, adresą www.bfakeliones.lt, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų gautas PRIDĖTI yra visi teisingi. Paprastai savo sklypo bus atvyko per 15~40days Kinija Paštu, Oro Paštu,taip pat galite pranešti mums laivybos metodą jums reikia.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į jūsų šalį.Šių papildomų mokesčių gali būti surinkta pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mes paramos mokėjimo sąlyginio Deponavimo vai www.bfakeliones.lt,credick kortelės bus ok!

Kilmės KN(Kilmės)
Išorės Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Funkcija mini purškimo kvepalų buteliuko
dydis 5ml/3ml
Modelio Numeris AB002
Vidinė Medžiaga Stiklas
Spalva 11colors
Prekės Pavadinimas 3 ml/5ml Nešiojamų Aliuminio Mini Kvepalai Purškimo Butelis
Pakuotė 1pc/daug

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai