Nauja Reduced price!
Yinuoda Mielas Tigrinis Frenchie Mažylis Spalvingas Mielas Telefonų Priedai atveju iPhone 8 7 6 6S Plus X XS MAX 5 5S SE XR 11 pro max

Yinuoda Mielas Tigrinis Frenchie Mažylis Spalvingas Mielas Telefonų Priedai atveju iPhone 8 7 6 6S Plus X XS MAX 5 5S SE XR 11 pro max

€1.21

-25%

€1.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Yinuoda Mielas Tigrinis Frenchie Mažylis Spalvingas Mielas Telefonų Priedai atveju iPhone 8 7 6 6S Plus X XS MAX 5 5S SE XR 11 pro max

1. mes paramos Dropshipping, didmeninės prekybos produktus, mes galime suteikti jums geriausią kainos, aukštos kokybės produktus.

Galime išsiųsti prekes kuo greičiau, kai tik patvirtinti mokėjimą.

2. Jei pasirenkate pristatymo būdą: Kinija po eilinio maža pakuotė be to, ji negali teikti užjūrio sekimo informaciją, prašome nesijaudinkite, tai jis bus sėkmingai gauti į savo šalį ir jos paketų praradimo rodiklis yra labai žemas. Į šiuos užsakymus, mes neprisiimame jokių ginčų nėra sekimo numerį. Jei norite sekti informaciją apie projekto realiu laiku, prašome pasirinkti, Kinija paštu Registruotu oro paštu

3. Jei esate susirūpinę, kad ji negali atsitikti, taip pat galite pasirinkti EPacket Ouwww.bfakeliones.lt. Jums tik reikia pridėti keletą prekių.

4.Jei Atkreipkite dėmesį, draugai Rusai: Prašome užpildyti gavėjo vardas, pavardė (įskaitant ne mažiau kaip 3 vnt.), pašto kodą, priešingu atveju jūsų paketą, nebus galima perduoti per muitų iš savo šalies.

Pastaba: Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes stengsimės išspręsti jūsų problemą.

Visos prekės yra 100% NAUJAS, NIEKADA būti naudojamas ir iš naujo. Tačiau, įsitikinkite, kad produktas yra 100% geros būklės, mes visada atidaryti paketą, patikrinti jų kokybę, prieš pristatymas.

Aprašymas

1) visiškai naujas ir aukštos kokybės, Pagaminta iš ultra-plonas minkštas silikoninis minkštas apvalkalas

2) aukštos kokybės vaizdo spausdinimo technologija

3) vaizdo įbrėžimų, ir niekada išnyks.

4) Lengvas prieigą prie visų telefono funkcijų ir priedų uostų.

5) Išreikšti save, kuriais galite paįvairinti savo telefoną ir atneš. daug stilių ir spalvas, popierių už savo pasirinkimą. Keisti kiekvieną dieną stilių savo skirtingos nuotaikos.

6), Prašome pasirinkti modelį ir jūsų telefono modelio pirkti

Susisiekite su mumis

1. Mes esame įsikūrę, didžiausia elektronikos rinkos Kinijoje. Mes turime unikalią geografinę privalumus ir klestėjimo užsienio prekybos. Mes siūlo daug e-verslu iš viso pasaulio.

2. jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!

Parduodame naujus elementus tiesiai iš gamyklos Azijoje. Kuris yra, kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės, kad mes asmeniškai tikrinti kiekvienos prekės prieš siunčiant. Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Kai jums palikti teigiamą atsiliepimą, mūsų sistema suteiks jums teigiamų atsiliepimų pačią dieną.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Pridėti savo parduotuvės prie parduotuvės sąrašą ir nepraleisk pigūs produktai!

Informacija apie bylą

1) "iPhone 5" / 5S / SE / 6 / 6s / 6 + 6splus / 7/7 plius /8/8plus /X/XS/XR/XS MAX atveju

Medžiaga: Skaidrios TPU

2) nauja 100%

Dizainas Paprastas
Kilmės KN(Kilmės)
Pardavimas Didmeninė Ir Mažmeninė Kokybės
Iphone 6S 7 8 X telefono dangtelį Case for iphone 6S 7 8 X dangtis
Už fundas iphone 8plus nuimama danga "iphone" 8 plius Minkšto silikono TPU
Prekės Pavadinimas Yinuoda
Modelis 45HM927LK0046
Medžiaga minkštas skaidrios TPU
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Punktas Mielas Tigrinis Frenchie Mažylis Tapetai
Telefonas iphone 6 6S XR dangtis "iphone" 6 6 S plius mobilusis atveju
Kategorijos Mobiliųjų Telefonų Priedai
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Savybės Skaidrus, minkštos tpu
Suderinamo "iPhone" Modelis IPHONE XS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai