Nauja Reduced price!
25ml Stiklo Alkoholio Degiklis Lempos 6.5 cm*4.3 cm Chemijos Laboratorijos Biologinės Šildymo Įranga, Mokymo įranga

25ml Stiklo Alkoholio Degiklis Lempos 6.5 cm*4.3 cm Chemijos Laboratorijos Biologinės Šildymo Įranga, Mokymo įranga

€2.02

-21%

€2.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Produkto informacija: Gaminio pavadinimas: Stiklinis butelis alkoholio lempa, Medžiagos: Stiklas, Spalva: Skaidri+Mėlynas dangtelis Talpa: 25ML Dydis: Apie 6,5 cm*4.3 cm Naudojimas: Amatininkų Darbą, laboratorija, ligoninės, cheminių, biologinių, sveikatos priežiūra ir kt. Pakuotės Turinys: 1Pc x Stiklinis butelis alkoholio lempa(Alkoholio nepridedami) pastaba: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų. Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma. VEŽIMĄ: 1. Paruošimo Laikas:mums reikia 1-2 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2. Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti www.bfakeliones.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, 3. Sklypas stebėjimo informaciją užklausą, Jūs galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo stebėjimo nr. : www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę) 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums possitive grįžtamojo ryšio su visų 5 žvaigždučių .mes vertiname tai. 2. Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis, prašome laikyti atokiau nuo neigiamų atsiliepimų. Mes galime suteikti jums geriausią sprendimą.

dydis About 6.5cm*4.3cm
Modelio Numeris 00930
Talpa 25ml
Tema cheminis
produkto pavadinimas Stiklo butelį alkoholio lempos
Medžiaga Stiklas
Prašymas Amatų Darbą, laboratorija, ligoninės, cheminių
Spalva Skaidrus+Mėlynas dangtelis
Taikymas 1 biologinių, sveikatos priežiūros, moxibustion dieta ir kt.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai