Nauja Reduced price!
DNDYUJU 10Set/80pcs Profesija Žvejybos Sporto Kosmoso Pupelės Plaukiojantieji Sėdynės Žvejybos Pin Žvejybos Reikmenys, Žvejybos Reikmenys

DNDYUJU 10Set/80pcs Profesija Žvejybos Sporto Kosmoso Pupelės Plaukiojantieji Sėdynės Žvejybos Pin Žvejybos Reikmenys, Žvejybos Reikmenys

€1.38

-49%

€2.75

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žvejybos Reikmenys Dėžės, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Reikmenys Dėžės, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, kosmoso pupelės, kosmoso pupelės plaukiojantieji, plaukiojantieji sėdynės.

dydis L M S 2S 3S 4S Linijos numeris 4.0#-8.0# 2.5#-5.0# 1.0#-3.0# 0.6#-1.5# 0.4#-1.0# 0.3#-0.8#

Pakuotė: 10Set/80pcs

Pastaba: žvejybos linijos dydis yra eilutės numeris, o ne žvejybos linijos skersmuo

Produkto Tipas: Profesija, Žvejyba, Sportinė Žvejyba Plaukti Tipas:8 1 Žvejybos Bobber Kamštis Spalva: Kiekviena grupė iš 7 skaidrus, 1 raudona Medžiaga:Plastmasinis Plūdės dydis:L/M/S/2S/3S/4S Pastaba: Siūloma pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas laivybos metodą.Gali būti tikslus ir greitas pristatymas jums. Prašome leisti 2% -3% klaidų dėl rankinis matavimas. Ačiū už jūsų supratimą. Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo realios dėl šviesos.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Su Ištraukiama Kojų ar Ne No
Modelio Numeris Kosmoso Pupelių
Strypo Medžiaga Kita
Pozicija Kita
Strypas Ilgis 7.2 m
Prekės Pavadinimas DNDYUJU
Meškere Kategorija Karpis Meškere
Medžiaga Kita
Su Atlošais, ar Ne No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai