Nauja Reduced price!
1PC Katės Kabo Stendai Miegamasis Funny Gamer Žaidimų Plokštelių, Kalėdų, Gimtadienio dovana naminių Gyvūnėlių Mylėtojas Pasirašyti Namų Medinė Apdaila

1PC Katės Kabo Stendai Miegamasis Funny Gamer Žaidimų Plokštelių, Kalėdų, Gimtadienio dovana naminių Gyvūnėlių Mylėtojas Pasirašyti Namų Medinė Apdaila

€0.38

-32%

€0.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Plokštelės & Ženklai, Namai Ir Sodas, Pigūs Plokštelės Ir Ženklų, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Plokštelės & Ženklai.

Aprašymas

Plokštelė Dydis: 200 x 100 mm (vid.) Tinka kaip: funny cat ženklai, katė ženklai, namų, katės namas ženklas, crazy cat lady ženklas Stilius: Šiuolaikinio Medžiaga: Mediena Ši lenta yra išspausdintas su žodžiais: "TAIP, AŠ TIKRAI TURIU REIKIA VISŲ ŠIŲ KAČIŲ"

Ši plokštelė bus puikiai atrodys pakabinti bet namo dalis. Suteikti ši dovana su meile, kad draugas ar šeimos narys, kad myli Kates. Šis spalvingas apnašas daro nuostabų Gimtadienio ar Kalėdų dovana, bet taip pat yra puiki dovana bet kuriuo metų. Tiekiamas paruoštas pakabinti, gražus atmintį, kad bus tausojamas už metus į priekį. Ženklas plokštelė puikiai atrodo bet kuriame kambaryje namo.

Dėmesio

Mieli Pirkėjai: Mes Siūlome pirkti Bendra Suma-daugiau nei $5 ,daugiau nei $8 gali gaukite dovaną . Rusija Draugais: 1.Bendra Suma $ 5, siųsti Epacket, (15-30 dienų,gali būti stebimi) Klientai ne Rusijos: 1.Bendra Suma $ 5, siųsti www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba Epacket, (pristatymas 10-30 dienų,gali būti stebimi) Visi Klientai: - Jei Galutinis mokėjimas suma >$ 150, mes bus NEMOKAMAI teikti greičiausias Pristatymas( shipping3-7 dienos) (tokios, kaip DHL,UPS,EMS. Ir pan.) - Laivybos laikas paprastai reikia apie 12--25 darbo dienas ePacket/www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. - Jei jūsų prekės nėra atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis.

Modelio Numeris Kabo Stendai
Stilius
Plokštelė Dydis
Medžiaga
Tinka
Formos Stačiakampis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai