Nauja Reduced price!
Genitalijų Karpų Gydymas Papillomas Pašalinti Karpos Skystis Iš Odos Žymes Pašalinti Nuo Apgamų Šalinimo Stabdžių Verruca Ištaisyti 3 ml

Genitalijų Karpų Gydymas Papillomas Pašalinti Karpos Skystis Iš Odos Žymes Pašalinti Nuo Apgamų Šalinimo Stabdžių Verruca Ištaisyti 3 ml

€1.82

-30%

€2.60

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kūno Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kūno Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kūno Blizgučiai.

Įtrauka:

Tai yra karpų šalinimo skysčių.

Tinka bendrojo žmonės.

3 ml neto masė naudoti.

Tinka pacientams, sergantiems paviršinių odos skreplių ir kitų ligų, tokių kaip plokščiosios karpos (plokščiosios karpos), paprastosios karpos (scorpions), skreplių (randai), infekcinių minkštas ir condyloma acuminata.

Jis yra naudojamas kaip išorinis vaistas ir naudoti 1-2 kartus per dieną. Nuo 2 iki 3 dienų, kūnas pradėjo trauktis ir dingo savo.

Techniniai duomenys:

Grynasis kiekis: 3 ml

Tinkamumo laikas: 2 metai

Žaliavos: Kinų žolinis vaistas

Taikoma žmonėms: Bendra

Atitinkamos gyventojų: pacientams su paviršinių odos skreplių ir kitų ligų, tokių kaip plokščiosios karpos (plokščiosios karpos), paprastosios karpos (scorpions), skreplių (randai), infekcinių minkštas ir condyloma acuminata.

Naudojimas ir dozės: Jis yra naudojamas kaip išorinis vaistas ir naudoti 1-2 kartus per dieną. Nuo 2 iki 3 dienų, kūnas pradėjo trauktis ir dingo savo.

Atsargumas:

1. Atkreipkite dėmesį, kad trinties moterų tarakonai (pirmasis tarakonai).

2. Pacientams, sergantiems didesnis pacientams, nuvalykite kai kraujavimas, ir poveikis yra geriau.

Pastaba:

Gali būti nedidelis skirtumas tarp spalvų nuotraukos ir tikrasis projektas.

Poveikis skiriasi nuo asmens. Jei jūs turite alerginių ligų, nustokite jį naudoti. Vaikai turi būti prižiūrimi suaugusiųjų.

Pakavimo sąrašas

Karpų Šalinimo Skysčių*1

Tipas Makiažo
Odos Tipas Visų Tipų Odai
Naudoti Įstaiga
Prekės Pavadinimas Lanthome
Naudos Makiažo
Formulės Skystis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai