Nauja Reduced price!
Saugos perspėjimo ženklų ar papildomą kainą ,Papildomas papildomi mokesčiai,

Saugos perspėjimo ženklų ar papildomą kainą ,Papildomas papildomi mokesčiai,

€0.78

-6%

€0.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Signalizacijos Sistema Rinkiniai, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs Signalizacijos Sistemos Rinkiniai, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, etiketė kaina, etiketės, etiketės, .

Saugos perspėjimo ženklų ar papildomą kainą,Papildomas papildomi mokesčiai

Įdiegimo Vadove, Jei jums reikia, jūs galite taip pat kreiptis į policiją, gaisrinę, ligoninės ar kitos pagalbos darbuotojams ateiti į jūsų namus iš karto. Jūs galite susisiekti su vaiku ar vyresnio amžiaus patvirtinti, ar jie gerai ar reikia asistance.

Mes turime daugiau Belaidis ryšys ir Laidinio Jutikliai/Detektoriai jums pasirinkti, jei turite kokių reikia, arba konkretaus reikalavimo,Prašome spauskite pirkti ji:

Apie laivybos

Kaip laivybos keliai, mes pasirinkti geriausias ir greičiausias vieną tau, pagal skirtingų šalių. Kadangi Kinija Paštu Oro Sklypo draudžia baterija, mes paprastai laivas prekės per Nyderlandai Paštu ,Singapūras Paštu arba Švedijos Post vietoj. Prašome nedvejodami susisiekite su manimi bet kuriuo metu, jei jūs turite bet kurį klausimą.Nori u geros dienos!

Apie deklaraciją

Jei pasirinksite DHL ar Fedex,politikai kiekvienoje šalyje yra skirtingas, jums gali reikėti mokėti papildomų muitų mokesčiai.Mes negalime pakeisti.Tačiau mes galime paskelbti, žema kaina.Norėdami išvengti aukštų muitų mokesčiai.Jei jūsų paketas yra 1-3 kg, mes numatytasis deklaruoti $20-$50.Jei turite bet kokių kitų reikalavimų. Prašome palikti žinutę man.Kiekvienas pirkėjas privalo aiškiai muitinės.Jei sklype negali būti pašalinta, ji bus sunaikinta. Tai bus labai didelis praradimas.Siekiant išvengti nuostolių. Prašome pasirinkti tinkamą laivybos paslaugas.ačiū.

Išėjimo Numeris NĖRA
Slaptažodį Klaviatūra No
Vaizdo Sąsaja No
EKRANAS No
Prekės Pavadinimas eMastiff
Zonos Numeris NĖRA
Modelio Numeris Saugos įspėjamąsias etiketes
dydis 13*13mm
Galia NO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai