Nauja Reduced price!
AC Atleistas CDI Langelį Motorcyle Sukilėlių CA250 CMX250 Vento Barracuda KEEWAY Supertiger Bakas Vizija 250 Baja Phoenix 250 253FMM

AC Atleistas CDI Langelį Motorcyle Sukilėlių CA250 CMX250 Vento Barracuda KEEWAY Supertiger Bakas Vizija 250 Baja Phoenix 250 253FMM

€9.18

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Motociklas Ingition, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Motociklą Ingition, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, lauke stumti, lauke vėliavos, lauke variklis.

CA250 CDI (AC Atleistas)

Tai AC atleistas kintamojo kampas CDI naudojamas 253FMM twin variklis, kuris atlieka 2 uždegimo ritės ( dvi uždegimo ritės yra sujungti lygiagrečiai, prieš prijungdami CDI )

Matmenys CDI yra 75x42x24mm (Lengh x Plotis x Aukštis).

Gamykloje šio CDI yra pagaminti daugelio žinomų lenkiškų markių, Kinijoje, įskaitant QIANJIANG/QJ, LONCIN, ZONGSHEN, LIFAN, HAOJUE, JIALING ir daugiau.

Naudojimas : Motociklas/ATV su 253FMM 4 taktų 250cc twin variklis, pvz., Sukilėlių CA250 CMX250 A/C atleistas versija, D/C atleistas netinka), Vento Barakudos, KEEWAY Supertiger, Bakas Vizija 250, Baja Phoenix 250 ir kt.

Nes yra dviejų tipų CDI už 253FMM twin variklis, vienas yra AC atleistas CDI, dar yra DC atleistas CDI,prašome patvirtinkite, ar jūsų CDI yra AC atleistas vieną arba DC atleistas vienas prieš perkant. Jei jūsų senųjų statorius yra 11-viena ritė ( ), savo GSI turi būti KINTAMOSIOS šaudė vienas.

Kaip žinoti, ar jūsų CDI yra AC atleistas arba DC atleistas:

1. Prašome patikrinti, kur yra elektros linija jūsų CDI yra. Jei ji yra iš DC baterija, ji yra DC atleistas CDI; Jei ji yra iš magnetų sistema, ji yra AC atleistas CDI. Jei yra kill switch linija ant CDI ir uždegimo spynelė, ji yra AC atleistas CDI; jei nėra kill switch linija ant CDI ir uždegimo spynelė, tai DC atleistas CDI.

2. Jei jūs negalite paleisti variklio kick start w vištų jums pašalinti abu baterija ir lygintuvas reguliatorius, jūsų CDI yra DC atleistas CDI ; jeigu jūs vis dar galite pradėti savo variklio be baterijos ir lygintuvas reguliatorius, jis yra AC atleistas CDI .

Mes taip pat pateikti CA250/DD250 DC atleistas CDI, ir nuoroda yra:

Ši nuotrauka daryta dėl 253FMM twin variklis:

Tai yra pajungimo schema šiam CDI:

SW : Kill Switch

TEL : Magnetų krovimas ritė

IGN : Uždegimo Ritė

PC :kokios magnetinės indukcijos ritė

E1 : Neigiamas Polius

E2 (VNT) : Neigiamą Žemės

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas CA250-AC
Prekės Pavadinimas QIMORE
Specifikacija 12V
Specialios Funkcijos Uždegimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai