Nauja Reduced price!
1PC Populiarių TV Draugais Spausdinti Pagalvės užvalkalą Kissen Oreiller Almohada Pagalvės, Sofos, Automobilių Pagalvės užvalkalą Miegamasis Apdailos Pagalvėlė Padengti

1PC Populiarių TV Draugais Spausdinti Pagalvės užvalkalą Kissen Oreiller Almohada Pagalvės, Sofos, Automobilių Pagalvės užvalkalą Miegamasis Apdailos Pagalvėlė Padengti

€1.64

-29%

€2.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pagalvėlė Padengti, Namai Ir Sodas, Pigūs Pagalvėlė Padengti, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pagalvėlė Padengti.

Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės Minkštas ir patogus,vienpusis siuvinėjimo Puikus gyvenamasis kambarys, miegamasis, vaikų kambarys, valgomojo, vaikų/s, žaidimų kambarys, vaikų/s, miegamojo, home office,Kėdė, pagalvės,Sofos, mesti pagalvės,Valentino/s Dienos metu,Mama/s, Dieną, Dovanos,Vaikams, gimtadienio dovana,Tėvas/s, Dieną dovaną,Ebs. Dydis:30x50cm Medžiaga: Poliesteris Svoris: apie 50G Pakuotė: 1Pcs pagalvę padengti Patarimai: a.Kaina yra tik užvalkalas,kurį be vidinės pagalvėlės. b.Dėl šviesos brigthness,nekilnojamojo spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuotraukos. c.Siekiant išlaikyti spalvą švieži,galite pridėti šiek tiek druskos į vandenį savo pirmojo skalbimo. Pastaba: Prašome leisti nedidelius klaida dėl rankinis matavimas. Spalva ekrane gali skirtis dėl skirtingų monitorių, todėl nuotraukos gali ne visai atspindi spalva elementą.

Importo Muitai Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Prašome patikrinti, su savo šalių/s, muitinės sužinoti, šių papildomų išlaidų, prieš jums pirkti.

Siuntimo Informaciją daugeliu atvejų, laivybos laikas yra apie 15-25 dienas. Bet kartais tai priklauso nuo vartojimo efektyvumo jūsų šalies/'s užsakymą. Jei norite, kad prekės greičiau, jums gali mokėti šiek tiek daugiau, tvarka ir prašyti, Express pristatymas.

Grįžti ir Grąžinti, Jei jums/ " vėl nepatenkinti mūsų produktai, galite prašyti grąžinti, arba grąžinti pinigus per 7 dienas nuo gavimo dienos. Bet prieš jums grąžinti elementą arba atidaryti ginčų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ir mes mielai ji nustatoma jums.

Apie Lašas Laivybos Esame atviri siūlo lašas laivybos paslaugas visame pasaulyje. Susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, jei norite tapti viena iš mūsų.

Atsiliepimus, Jei jūs esate laimingas su mūsų produkto ir paslaugų, maloniai prašome imtis minutę palikite mums teigiamų atsiliepimų ir mums 5 žvaigždučių. Ji taps didžiulė motyvacija mums ir toliau teikti pigius ir kokybiškus produktus ateityje. Kai kuriais retais atvejais, jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, mums bus malonu padėti išspręsti visas problemas už jus.

Naudoti namų dekoro pagalvėlė atvejais,pagalvių užvalkalai namų dekoro
Technics Audiniai
Modelio Numeris A2BTTg3072
Modelis SPAUSDINTI
Formos Kita
Svoris Maždaug 50g
dydis Pagalvėlė padengti 30x50cm
ATGAL Kietojo dėl atvirkštinio
Stilius Paprastas
Medžiaga 100% Poliesteris
Prekės Pavadinimas MAIYANGFANG
Use1 coussin de salonas,housse de coussin,namų puošybai automobilių sofa kilimėlis
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Tipas PORTRETAS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai