Nauja Reduced price!
4Pcs Sidabro Juodojo Aukso Ratas, Žiedas Ryšio Maišelį Kablys

4Pcs Sidabro Juodojo Aukso Ratas, Žiedas Ryšio Maišelį Kablys "PASIDARYK pats" Priedai Turas Karabinai Batai, Diržas Pavasario paketų prižiūrėtojų raktinę Sagtys c2152

€1.20

-11%

€1.35

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Sagtys & Kabliukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sagtys & Kabliukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sagtys & Kabliukai.

DĖMESIO!!!

Jei įmanoma, prašome įsigyti daugiau nei $5 taip, kad mes galime išsiųsti siuntinį registruotu Kinija paštu aviopasts, todėl, kad mes galime patikrinti, siuntinių informacija. Pakuotės gali būti pristatytos per 30 dienų anksčiausiai, Jei jums nereikia pirkti daugiau nei $5, mes išsiųsti paketą, per įprastą logistikos, pristatymo laikas, nėra stabili, Jei jums nereikia pirkti daugiau nei $5, mes išsiųsti paketą, per įprastą logistikos, pristatymo laikas, nėra stabili, kartais daugiau nei 60 dienų. Ir logistikos informacija sklypas gali būti tik paklausė, kol jis palieka Kiniją. Jeigu tu negali priimti tai, prašome apsvarstyti pirkti (jūs galite pasirinkti ką nors iš mano parduotuvėje, prašome pabandyti viršyti $5, o tai yra gerai ir jums, ir mums, labai ačiū).

Produkto Vaizdas

Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Produkto infor

Spalva: žr. nuotrauką Dydis: žr. paveikslėlį c2152 Kiekis: 4pcs Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Naudoti Scrapbooking padaryti, arba bet kokių kitų rankų darbo amatai
Sklendė Tipas Žiedai
Formos ROUND
Metalo Tipas geležies
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Danga
Prekės Pavadinimas clanroy
Didmeninės ar mažmeninės prekybos Didmeninė
Modelio Numeris C2152
Apdaila Kita
dydis See the picture
Spalva Mišrus
Medžiaga Metalo
Kokybė Į viršų
Funkcija Sagtys & Kabliukai
Produkto Tipas Sagtys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai