Nauja Reduced price!
Didelis Drugelis Plaukų Žnyplės 2016 Naujų Plaukų Aksesuarai Moterims Storio Plaukų Barrettes Plaukų Turėtojas, Juoda Spalva, Dydis, 11cm Ilgio HC06

Didelis Drugelis Plaukų Žnyplės 2016 Naujų Plaukų Aksesuarai Moterims Storio Plaukų Barrettes Plaukų Turėtojas, Juoda Spalva, Dydis, 11cm Ilgio HC06

€2.42

-29%

€3.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Plaukų Aksesuarai, Plaukų Aksesuarai Moterims, priedai.

Teigiamų Atsiliepimų iš Klientų,

Apie Gaminį 1.Šis dydis yra tinkama ilgi ir stori plaukai. 2.Turi plaukų puikus, o pjovimo arba optikos. 3.Turi gražią ir tvirtą visą dieną, bet ne sukelia plaukų žalą. 4.Būti didelis, ne tik oficialią dėvėti, bet taip pat kasdien komplektus. 5.Blokavimo dantis ir ne slydimo sukibimas technologijos turi stilių, bet plaukų tipą.

Pristatymas

1, daugumai šalių,užsakymo sumos >$7 ,prekės bus išsiųsti registruotu sklypas ,ją galima stebėti internetu visą kelią,paprastai 2-4 savaites atvykti,tačiau kai kurie countrys ar nuotolinio centralizuoto gali reikėti šiek tiek daugiau dienų, tai yra įprasta, net 8-12weeks už sklypo atvykti kaip Brazilija.

2,daugumai šalių,užsakymo sumą ,prekės bus išsiųsti paprastu mažas pakelis ,ji gali būti stebimi, kai Kinijos ar tranzito šalis, gali būti stebimi, kai sklypas kairėje Kinijos arba tranzito šalį savo šalis,prašome nesijaudinkite apie tai,kad, paprastai 3-6 savaičių atvykti, tačiau kai kurie countrys ar nuotolinio centralizuoto gali reikėti šiek tiek daugiau dienų, tai yra įprasta, net 8-12 savaičių, sklypo atvykti kaip Brazilija.

3,JAV ,užsakymo sumos >$5 ,prekės bus siųsti ePacket ar www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas,jis gali būti stebimi visą kelią,paprastai 1-2 savaites atvykti.

4,JAV ,užsakymo sumą ,prekės bus išsiųsti paprastu mažas pakelis ,ji gali būti stebimi, kai Kinijoje, negali būti stebimas, kai sklypas kairėje Kinijos už savo šalį,prašome nesijaudinkite,paprastai 2-5 savaites atvykti.

5,Kartais,sklypas gali būti atidėtas dėl muitinės formalumų,darbymetis,blogas oras,ilgas atostogas,politinius veiksnius,strike,ir t.t., pristatymo ne mūsų kontrolės,tikimės jūsų supratimo ir laukti sklypas su paitience,jei sklype dar nėra pasiekti, bet apsauga dienų bus daugiau,prašome susisiekti su mumis,mes mielai pratęstas šiek tiek daugiau apsaugos dienos jums.

6,Esame atsakingas pardavėjas,jei tu negali gauti sklypas prie pabaigos, prašome susisiekti su mumis,mes išsiųsti jūs arba grąžinti galite ne vieną kartą.

7,Jūsų sklypo bus atsiųsti į jūsų www.bfakeliones.lt Adresą,įsitikinkite, ar jūsų adresas yra teisingas, mes neatsakome už dėl to pristatymo nepakankamumas dėl neteisingą adresą,jūs suteikiate, bet jūs galite susisiekti su mumis bent vieną kartą, jei jums rasti problema,mes pakeisti adreso informacija jei sklype dar nebus išsiųsti,tačiau jis negali padaryti, bet pakeisti, kai sklypas buvo išsiųsti.

Kaina

1,pelno daiktų mūsų parduotuvėje yra labai mažas jau,mažų užsakymų,nereikia derėtis dėl kainos,jei jūsų užsakymas yra pakankamai didelis,prašome susisiekti su mumis dėl kainos ir sąlygų.

Spalva

Kartais gal šiek tiek spalvų skirtumas sukelia tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimas,fonas,fotoaparato nustatymų ir t.t., jei jūs nesate tikri, apie tai prieš perkant,prašome susisiekti su mumis,tačiau,jei jūs manote, kad prekes galite gavo yra kitokios spalvos,prašome nufotografuoti ir atsiųsti mums,mes jums patenkintas atsakymą kaip įmanoma greičiau.

Sandėlyje

Paprastai,visi mūsų daiktai yra akcijų,bet kartais ir keletą daiktų, tam gali pritrūkti išteklių, kaip jie parduoti greitai,mes susisieksime su jumis ne vieną kartą mes rasti elementą, kad jums užsisakyti iš akcijų,jei jums priimti negali, bet pakeisti jokiomis aplinkybėmis,prašome susisiekti su mumis prieš perkant,

Grįžti

Jei nesate patenkinti elementus,galite grąžinti arba mainų per 7 dienas po to, kai jūs jį gauti, ir jūs esate atsakingi už grąžinimo laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 3 darbo dienas po jų gavimo grąžinami elementus.

Jei prekė yra su trūkumais,prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas arba remontas,jei pakeitimas nėra,tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Atsiliepimai

Pleae mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

Jei nesate patenkinti savo prekes ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą,mes padarysime viską, kad slove problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Modelio Tipas Gyvūnų
Lytis MOTERIS
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Tipas Plaukų Žnyplės
Medžiaga Akrilo
Svoris 43g
Plaukų Tipas Ilgi plaukai ir gana storas
Sąlyga Aukšta Kokybė, Maža Kaina, Greitas Pristatymas
dydis 11*5cm(4.33*1.97
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas cottvott
Savybės Barette cheveux artiglio dei capelli scrunchies
Spalva Juoda
Rankena stiprumas Stiprus
Occassion Šalis,jubiliejus,Įsitraukimas,Ravėjimas,Kasdienio Gyvenimo
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Numeris HC06
Stilius Didelis Drugelis
Dovanų Motinos Dukra, Draugai Savarankiškai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai