Nauja Reduced price!
Putuo Dekoro, Virtuvės Pasirašyti Mason Jar Formos Medžio Kabo Ženklas Nereguliarus Plokštė Kaimiškas Namų Dekoro, Virtuvės Sienų Dekoras GiftTag

Putuo Dekoro, Virtuvės Pasirašyti Mason Jar Formos Medžio Kabo Ženklas Nereguliarus Plokštė Kaimiškas Namų Dekoro, Virtuvės Sienų Dekoras GiftTag

€3.42

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Plokštelės & Ženklai, Namai Ir Sodas, Pigūs Plokštelės Ir Ženklų, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Plokštelės & Ženklai.

Produkto Informacija Patvarus - 5.9" mason jar formos medinis ženklas atspausdintas patvarus visą spalvų apdaila MDF medienos metų rodymas. Lengva Pakabinti - Ateina su vieno varžto skylės ir jis pakankamai lengvas, montuojamos su kaimiškas tik eilutę. Mielas - mielas apnašas, kuris atrodo mielas bet kurioje patalpoje,Kodėl ne visiems parodyti savo meilę šie žavinga dalykas? Puiki Dovana - Ji tampa fantastiška dovana Gimtadienio,Kalėdų ar gal Jubiliejus ar tiesiog dovana bet kuriuo metų laiku. Patarimai:

• 20% papildoma nuolaida užsakymams 4 ar daugiau vienetų.

• Jei norite įsigyti daug skirtingų rūšių medinių ženklai metu, galite pridėti visi ženklai norite pirkinių krepšelį pirma, ir tada pateikti užsakymą kartu. • Kiekviena grupė turės kaimiškas mielas string savo paketą. • Tikrosios spalvos gali skirtis, dėl ekrano nuostatos.(ypač su įvairių telefonų ekranai).

Modelio Numeris MJ0049
Medžiaga Medienos;Mediniai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 8.3x4.5inch
Pakuotės Turinys 1 x Medinės Apnašas ir 1 X Flex Virvė
Prekės Pavadinimas Putuo Dekoras
Formos Nereguliarus
Stilius Amerikietiško Stiliaus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai