Nauja Reduced price!
Pop Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos, Tinka Kūdikiams Nuo 6 Mėnesių Pop Įspūdį Valdybos Žaislas, Skirtas Kūdikiams, Vaikams, Fidget Žaislas

Pop Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos, Tinka Kūdikiams Nuo 6 Mėnesių Pop Įspūdį Valdybos Žaislas, Skirtas Kūdikiams, Vaikams, Fidget Žaislas

€1.09

-30%

€1.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

[Žaislai mažiems vaikams] Paprastas ir šviesus; push ir pop juos, kišti ir patraukti juos; skatina smulkiosios motorikos įgūdžius. Dydis-5,5 x 4.7 x 1.2 cm (maždaug 14 x 11.9 x 3 cm), tinka kūdikiams ir ikimokyklinio amžiaus suimkite abiem rankomis.

[Saugotis žaislai] Fidget jutimo žaislai gali padėti sumažinti emocijas, kai kūdikiai keisti sauskelnes, važiavimo automobiliu ar keliavimo. Tai yra įdomus būdas išlaikyti savo smegenis dėmesio ir užimtas.

[Nėra žalos vaikams] BPA free; burbulus yra pagaminti iš 100% maisto kokybės silikono. Sklandžiai rąsto neturi atplaišų, kuris gali saugiai rūpintis vaiko jautrią odą.

[Lengva nešiotis] Ji labai tinka nešiojamų žaidimų. Ten yra skylė krašto šią duobę žaislas, kuris gali būti prijungtas prie vežimėlio ar automobilio sėdynės.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Mažai rankas negaliu atsispirti!

Smulkiosios motorikos įgūdžius

Jutimo žvalgyba

Priežastinio ryšio mokymosi

Išpakuokite įdomus

Labai tinka paimti

Burbulas yra 100% maisto kokybės silikono

Rėmelis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko.

Nėra BPA, visiškai saugos išbandyti

Pakuotė:

Pakuotė:

1*Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple

Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Amžius 2-4 Metai
Description3 Išpakuokite įdomus
Funkcija Jutimo žvalgyba
Description1 Smulkiosios motorikos įgūdžius
Parama Dropshipping
Description2 Priežastinio ryšio mokymosi
Pavadinimas Mažai rankas negaliu atsispirti!
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai