Nauja Reduced price!
8 Saldainiai Spalvų Mados Spalvinga Žiūrėti Mergaitėms, Vaikams, Cartoon Laikrodis Mickey Mielas Laikrodžiai Puikus Relogio Vaikai Laikrodžiai Reloj Infanti

8 Saldainiai Spalvų Mados Spalvinga Žiūrėti Mergaitėms, Vaikams, Cartoon Laikrodis Mickey Mielas Laikrodžiai Puikus Relogio Vaikai Laikrodžiai Reloj Infanti

€2.32

-6%

€2.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vaikų Laikrodžiai, Laikrodžiai, Pigūs vaikiški Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, mujer, mujer reloj, mujer peliukas.

Spalvos :turi 8colors ( atkreipkite dėmesį :šis natūra vaikams žiūrėti turime daug spalvų sandėlyje ,jeigu jums nereikia pasirinkti spalvą ,mes bus sumaišytos visos spalvos jums ,kai spalvos gal ir ne į paveikslėlį ,tikiuosi, kad jums galėtų suprasti )

Mes laivas pirmadienis - šeštadienis, išskyrus švenčių dienas. Prašome siųsti mums elektroniniu paštu PRIEŠ jūsų mokėjimo, jei norite pakeisti pristatymo adresą.

Po 4 metų sėkmingai pardavimas , mes nusprendėme pradėti mūsų nirvaną. Šiuo metu mes specializuojamės Moterų ir vaikų Mados. Mes vertiname kiekvieno kliento, taip pat didmeninių klientų. Mūsų sandėlis yra įsikūręs Yiwu, didžiausias nedidelių prekių rinkoje Kinijoje. Mes siūlome savo klientams nuostabi taupymo, palyginti su kainomis siūlo tradicinius mažmenininkus už panašių ar tapačių produktų. Mes teikiame gimtoji kalbančių klientų aptarnavimo anglų, prancūzų ir Kinų.

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo; mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo. Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.

Lytis laikrodžiai vaikai relogios femininos
Surinkite Ekranas ANALOGAS
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Byloje Formos ROUND
Byla Storis 8mm
Juostos Ilgis 20inch
Bylos Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas Disney
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Gumos Animacinių Filmų Žiūrėti
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Juostos Plotis 16mm
Ciferblato Skersmuo 3.5 mm
Spalva Balta,Raudona,Juoda,Žalia,Mėlyna
Funkcija Relogio Feminino
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Užsegimas Tipas Adata sagtis
Judėjimas KVARCAS
Stilius Animacinių filmų žiūrėti
Modelio Numeris pelės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai