Nauja Reduced price!

"Iphone" 8 7plus 3d Minkštas Kraštas Pilnas draudimas, Raudona rožė aukso Blizgus Anglies Pluošto, Grūdinto Stiklo Screen Protector Filmas " Iphone 6s

€1.10

-32%

€1.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Adcanovd 3D Minkštas Kraštas Pilnas draudimas Raudonas Blizgus Anglies Pluošto, Grūdinto Stiklo iPhone 7 7Plus Screen Protector Filmas " iPhone 6 6s plius

Dear friend,apie tai prieš jus, kad :

1.Mes neturime nuotrauką, kai kurie produktai.Taigi Telefono modelis parašyta parinktis,pasirinkite telefono modelį, kurį norite.

2.jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome sutartis, mus visų pirma,mes išspręsti šią problemą už jus,nereikia atidaryti ginčų.ačiū.

(3D Visiška) Grūdintojo Stiklo Screen Protector, iPhone 6 6s plius

(3D Visiška) Grūdintojo Stiklo Screen Protector, iPhone, 7 7Plus

(1)Produkto Savybės

1.Speciali paviršiaus apdorojimo procesas 2.Užkirsti kelią ekrano sprogo 3.Asmeninį spalvų dizainas

4.Apsaugokite savo mobilųjį telefoną su šios Priemokos elegantiškas Grūdinto Stiklo priekiniai screen protector.

5.Spalvinga plieno priekinis grūdintas stiklas, kuris yra percisely supjaustyti dydžio jūsų Telefoną. Priekyje grūdintas stiklas apims visą ekraną telefonas, su pilnu ratu namų mygtuką.

6.Paviršiaus Kietumas - 0.26 mm storio ir pagaminti naudojant chemiškai apdorota, skaidrus grūdintas stiklas. 8-9H: net ir aštrių objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus nebus subraižyti grūdintas stiklas.

7.Anti-Sugriauti Filmas - Jei grūdintas stiklas pertraukos, grūdintas stiklas pertraukos į mažas dalis, kurios yra ne staigiai, kad jis saugus vartotojams.

8.Oleophobic Danga - Į grūdintas stiklas turi Oleophobic danga, kuri apsaugo nuo pirštų atspaudų, kitų teršalų, kurie taip pat, kad filmas, lengva valyti.

9. Švelni liesti - Flim yra padengtas ant nugaros su stipriu silikono klijais, kad leidžia montuoti lengva, ir mano, kad filmas tvirtai, kad tai neturėtų įtakos ekrano jautrumo.

(2)Pakuotės Turinys:

1* Spalvinga Grūdinto Stiklo Plėvelės

1* Sausai Nuvalykite įrengimo paruošimas

1* Alkoholio Nuvalykite įrengimo paruošimas

FQA: 1.Kodėl jūs turėtumėte pasitikėti Adcanovd? Mes tik parduodame aukštos kokybės produktus, klientai nesijaudinkite dėl mūsų produktų kokybę. Mūsų YIJIAMO yra geros kokybės ir aukščiausios kokybės paslaugos. 2.Ji gali būti išsiųsti į savo šalį? Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių. jei jūsų šalies negali būti parenkami , pls kreipkitės į mus. 3.Kiek tai užtruks, atvykti? Paprastai kalbant, mes organizuojame siunta per 1-5 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL, ir EMS (13-30days). Tačiau, prašome suprasti mus, jei yra šiek tiek laiko nedelsiant, nes tai yra iš mūsų kontrolės. 4.Ar man reikės mokėti muitus? mes nereikia mokėti jokių komisinių Mokesčių. Kaina apie neapima muitų mokesčių ir mokesčių, jeigu taip atsitinka, pirkėjas turi sumokėti pats. Jei nesutinkate, prašome neperka būtų išvengta problemų . Vartotojo pareigos yra už importuojančios šalys. Nors mes negalime kontroliuoti tai, mes padėsime jums pareikšti, mažesnės vertės muitinėje. Todėl dauguma mūsų klientams nereikia mokėti muitų, arba tiesiog sumokėti keletą. Jei turite specialių reikalavimų nurodyta vertė, prašome mums paaiškinti, kai jūs užsakymus. Kitaip mes bus rodyti mažiau vertė, kaip ir įprastas, jei mes turime žinių apie savo šalį, papročius, ar mes parodysime teisę, vertė, jeigu mes neturime žinių apie savo šalies muitinės. Mes pasistengsime, kad geriausiai padėti mūsų pirkėjas, siekiant sumažinti riziką, mokėti Mokesčius.

Radianas 3D Lenktas Apvalus Krašto
Telefonas Suderinamas Prekės "Apple ""iPhone"
Savybės Anti Glare
Storis 0.26 mm Ultra Plonas
Prekės Pavadinimas monengding
Suderinamo "iPhone" Modelis "iPhone " 7", "iPhone 6s plius,iPhone 6s, "iPhone" 7 plius", " iPhone 6 plius,iPhone 6
Tipas Priekinė Plėvelė
Dizainas termiškai grūdintas stiklas, stiklo audinys, apsaugos.
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Naudoti mobilusis telefonas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai