Nauja Reduced price!
Citrina, Citrinų Squeezer Nerūdijančio Plieno, Rankinis Kalkių Citrusinių Paspauskite Squeezer,Metalo Vertus, Virtuvė Sulčiaspaudė Patvarus Muito Nerūdijančio Plieno

Citrina, Citrinų Squeezer Nerūdijančio Plieno, Rankinis Kalkių Citrusinių Paspauskite Squeezer,Metalo Vertus, Virtuvė Sulčiaspaudė Patvarus Muito Nerūdijančio Plieno

€5.30

-17%

€6.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Rankinis Sulčiaspaudės, Namai Ir Sodas, Pigūs Vadovas Sulčiaspaudės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Rankinis Sulčiaspaudės.

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

Aukštos Kokybės Medžiagos : Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su veidrodžiu poliravimo, kad būtų garantuota, kad atsispirti dėmes, kvapas, skonis, rūdžių, korozijos, smukdydama, stiprus ir tvirtas nėra lengva sulenkti ir deformuotis.

Neslidžios Rankenos Konstrukcija : nerūdijančio plieno rankena yra kietas. mažesnis paviršiaus rankena yra banguoti, neslidus dizainas. tai daro sulčiaspaudė nėra lengva nusimesti ranka per paspaudus procesą.

Tvirtas Kniedės ir Didelis Dubuo Dydis : Aukštos kokybės tvirtas kniedės nuorodą, tai padarys tai nėra lengva pertraukos metu sultys procesą. didelis dubuo dydžio ji taptų lengvai sulčių, paspauskite.

Daugiafunkcinis: Mūsų lenon išspausti, kurios prekių ženklas taip pat gali būti naudojami kitų vaisių, pavyzdžiui, apelsinų, kivi vaisių, vynuogių ir braškių.sultys, kurios išspausti, su mūsų sulčiaspaudė be sėklų jį. iš tiesų , labai patogus įrankis.

Nešiojamų ir Lengva Valyti : Ji yra samll dydžio, lengvai galite atlikti bet kur, pavyzdžiui, namų, baras, kempingas, barbekiu ir pan. ir taip pat esay valyti, jūs galite įdėti ją, indaplovė ir išvalykite jį.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Kaip parodyta

Dydis:20.5*6.5*3 cm/8.07*2.56*1.20 į

Quanti

ty:

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 *citrinų squeezer

Spalva Kaip yra parodyta
Modelio Numeris Y98D8YY1000026
dydis 20.5*6.5*3 cm/8.07*2.56*1.20in
Stilius Horizontalus
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai