Nauja Reduced price!
Įkroviklis greitai įkrauti mobilųjį telefoną, greitai įkrauti qualcomm 3.0 su USB prievadą Huawei, Xiaomi,

Įkroviklis greitai įkrauti mobilųjį telefoną, greitai įkrauti qualcomm 3.0 su USB prievadą Huawei, Xiaomi, "samsung" sieninis įkroviklis, Sieninis Kroviklis

€3.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Krovikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Ryšio Telefonų Krovikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliųjų Telefonų Krovikliai.

QUALCOMM 3.0 USB įkroviklis greitai imti

-Greitas Apkrovos. Hasta jt 80% pakraunami į savo prietaisus vos 35 minutes. Greitis pakrautas 4 kartus didesnis nei standartinis. Lustas Greitai Įkrauti leidžia jums optimizuoti savo krovinius iš jūsų prietaisais, kai didžiausia. Pasirinkite, kokio tipo kabelis suderinamas su jūsų prietaisai, micro USB arba c tipo

-Tai batai Suderinama su VISAIS prietaisų Turgų . Yra Qualcomn 3.0 ir funkcijos Greitas Mokestis 3.1, naudojant standartinį USB prievadą.

-Funkcijos, gražus dizainas, juodas, Minimalistinis ir modernus. Aukščiausios kokybės išvaizdą apkrovos tavo telefoną, tabletės ir kiti prietaisai.

-Integruota Mikroschema, siekiant užtikrinti teisingą įkeltas iš VISŲ jūsų įrenginių ir išvengti sobrecalentamientos.

-1 sortie USB 3.1

-Įėjimas: 140V-240V 50-60Hz 0.5 A

-Išėjimas: 5V/3A 9V/2A 12V/1.6 A(maks.)

-Suprojektuoti ABS

-Chip Saugos

Ilgis apytiksliai kabelis: 1,5 m

Todos mūsų kroviniai bus atlikti iš Madrido (Ispanija), tos pačios dienos (darbo), kad poveikio pirkti, visada bus gauti iki 13:00h. Ello, Kuriuos, prieš perkant, yra mp Pagal svarbus, kad pakeičia, nei pristatymo adresą facilitada yra teisinga, nes po apdorojo tavo paketinių, resultará neįmanoma atlikti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas požiūris. Šiais laikais ne visų sutampa įvairių veiksnių, kurie galėtų condicionar gerbiami pristatymo laikas principu.

-Jei turite kokių nors problemų su nemokamai arba su elementą, agradeceríamos, kad tiesiogiai susisiekti su mumis, nes visada suteiks jums sprendimą. Mūsų tikslas yra pasitenkinimas VISI mūsų klientai, ir neigiamą reitingų nėra solucionará jūsų nesėkmės.

Mūsų misija yra pasitenkinimas VISI mūsų klientai; Mūsų garantija, km kartų jau tai, ką mes 've got. Ne bičiukai į contactarnos prieš bet kokios rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis tai padaryti naudojant Vidaus pranešimų . Si lo prefieres, taip pat galite llamarnos al: 91 231 82 27 , tvarkaraštis iš L-V, 9:00h-14:00h. Trataremos suteikti geriausias sprendimas jums gali formos grafiką ilgai dalį iš mūsų klientams patenkinti.

Tipas Kroviklis & Maitinimas
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0
Maks. Išėjimo Galia 15W
Išvesties Sąsaja C TIPO
GaN Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai