Nauja Reduced price!
RFID modulis RC522 Rinkiniai S50 13.56 Mhz 6cm Su Žymas SPI Rašyti ir Skaityti dėl minėto sprendimo arduino uno 2560

RFID modulis RC522 Rinkiniai S50 13.56 Mhz 6cm Su Žymas SPI Rašyti ir Skaityti dėl minėto sprendimo arduino uno 2560

€1.16

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų.

【RC522 chip】

MF RC522 yra taikomas labai integruota skaityti ir rašyti 13.56 MHz bekontaktis ryšio kortelės lustas, pradėjo bendrovės "stalo" taikymo žemos įtampos, pigus, mažas dydis bekontakčių kortelių chip skaityti ir rašyti, pažangiųjų skaitiklių nešiojamų ir delninių prietaisų sukurtas geresnis pasirinkimas. MF RC522 naudoti pažangias moduliavimo ir demoduliavimo koncepcija visiškai integruotas visų tipų 13.56 MHz pasyvus bekontaktis komunikacijos metodų ir protokolų. 14443A suderinama atsakiklis signalus. Skaitmeninės dalies tvarkyti ISO14443A rėmai ir klaidų aptikimas. Be to, parama greitai CRYPTO1 šifravimo algoritmas, terminų patvirtinimo produktus. MFRC522 parama serijos greitųjų ne-kreipkitės komunikacijos, dvipusio duomenų perdavimo sparta iki 424kbit/s. Kaip nauji nariai 13.56 MHz reader kortelės serija, labai integruotas lustas šeimos, MF RC522 MF RC500 MF RC530 yra daug panašumų, bet taip pat turi daug savybių ir skirtumų. Bendravimas tarp jo ir šeimininko SPI režimas padeda sumažinti ryšio siauras PCB lenta apimtis, sumažinti išlaidas.

【RFID modulis】

Į MF522-SUKURTI modulį, originalus MFRC522 chip dizainas, grandinės, kortelių skaitytuvas, lengva naudoti, žemos kainos, ir taikoma vartotojo įrangos kūrimo, skaitytojas ir pažangių programų, reikia vartotojo RF kortelę, terminalo projektavimo/gamybos. Šis modulis gali būti tiesiogiai įkelti į įvairius reader pelėsis. Naudoja įtampa 3.3 V, per SPI sąsają paprastas kelias eilutes, tiesiogiai su bet kurio vartotojo, CPU plokštė sujungta bendravimas gali užtikrinti, kad modulis yra stabilus ir patikimas darbas, atstumas kortelių skaitytuvas;

【Elektrinių parametrų】

Darbinė srovė :13-26mA/DC 3.3 V

Tuščiosios eigos srovė :10-13mA/DC 3.3 V

Miego srovė:

Produkto fizines savybes: dydis: 40mm x 60mm

Aplinkos darbo temperatūra: -20-80 laipsnių Celsijaus

Aplinkos Saugojimo Temperatūra: -40-85 laipsnių Celsijaus

Santykinė drėgmė: santykinė drėgmė 5% -95%

Modulio sąsajos SPI Parametras

Duomenų perdavimo greitis: didžiausias 10Mbit/s

Pristatymas Sąrašas:

1xa RDA-RC522 modulis 1x standartinis S50 tuščią kortelę 1xS50 specialios formos kortelę (kaip parodyta klavišą žiedo formos) 1xstraight, lenktas eilučių pin straipsnio Sveiki atvykę į A+++ Elektroniniai pardavimai

Pirkimo Pastabos

1. Du logistikos Yanwen Ekonomikos Oro Pašto ir Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius neturi sekimo informaciją, tiek, termino nėra. Mes rekomenduojame naudoti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas.

2. Mes neprisiimame grąžinamosios išmokos už nedidelę žalą (pin lenkimo, nedideli ekrano atsparumo dilimui ir kt.)per tranzito medžiagos, nekeičiant įprastinio naudojimo. Jei jūs proto,nereikia pirkti.

3. Kai kurie produktai suteikia techninę paramą, jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis, mes jums tvarkyti savo pranešimų pirmą kartą.

4. Jei turite klausimų apie prekę, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčų. Mes jums labiausiai patenkinamo atsakymo.

5. Mes teikiame kiekvienas klientas su geros kokybės produktų, labai palankiomis kainomis ir nuoširdžiausią paslaugos. Mes tikimės, kad jūsų gerų atsiliepimų.

Linkime jums malonaus apsipirkimo! Mokėjimas 1. Visą sumą reikia sumokėti per 7 dienas po pateikimo jūsų užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. Pristatymas - Mes paprastai naudoti Kinija Paštu, Oro Paštu(pristatymas nemokamas). Prašome susisiekti su mumis, jei norite naudoti kitą kurjerių, tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS, TNT, AVS. Jums bus sumokėti papildomą mokestį. Mes jums sekimo numerį, kai išsiuntė. - Mes tik laivas, KAD registracijos adresą. Taigi, prašome būti užtikrinti, savo adresą, KAD yra teisinga ir pagrįsta. Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. - Mes laivas pakuotėje 2 darbo dienos po gauti išvalytas mokėjimą. -.Galite patikrinti prekes, jeigu tai yra tranzito per tracking NR . Atsiliepimų - Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. - Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Grįžta - Vėl priimami. Prekė turi būti pradinės būklės. Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną. Pastaba: naujas sekimo numerį Kinija Paštu general packet plus gali būti atsekti iki siuntimas Nacionalinės oro Uosto, prašome pasirinkti, Kinija Paštu, oro paštu, jei norite turėti visą stebėjimo informaciją. Prašome freeloaders,jei jums priimti negali, be daugiau stebėjimo informaciją . Prašome pasirinkti, Kinija Paštu, Oro Paštu, jei norite visą stebėjimo informaciją. Kinija Po general packet plius transporto greitis yra lėtas.apie 20-90days.

Prekės Pavadinimas XiangYangWei
Sąlyga Naujas
Darbinė Temperatūra -20 - 80
Išsklaidymo Galia Standartas
Maitinimo Įtampa 3.3 V
Pakuotė Kita
Tipas Įtampos Reguliatorius
Modelio Numeris RC522
Prašymas "PASIDARYK pats"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai