Nauja Reduced price!
Bluetooth 5.0 Garso Imtuvas, Siųstuvas, Mini Stereo

Bluetooth 5.0 Garso Imtuvas, Siųstuvas, Mini Stereo "Bluetooth" RCA AUX USB 3,5 mm Lizdas TV PC Automobilinį Belaidį Adapterį

€1.05

-40%

€1.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Bevielio Ryšio Adapteris, Buitinė Technika, Pigiai Bevielio Ryšio Adapteris, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Bevielio Ryšio Adapteris.

Bluetooth 5.0 Garso Imtuvas, Siųstuvas, Mini Stereo "Bluetooth" RCA AUX USB 3,5 mm Lizdas TV PC Automobilinį Belaidį Adapterį

AUX-3.5 mm Lizdas, "Bluetooth" Imtuvo Automobilių Belaidžio ryšio Adapteris laisvų Rankų Ryšio "Bluetooth" Adapteris Siųstuvas Auto Muzikos Imtuvas

USB Bluetooth 5.0 Adapteris, Garso Siųstuvas, "Bluetooth" Imtuvo Stereo Mini Bluetooth Dongle Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas PC Nešiojamas Kompiuteris

Savybės :

1. Į Siųstuvą režimu, įjunkite ne Bluetooth, TV, PC, CD grotuvas, iPod, MP3 / MP4 į "Bluetooth" siųstuvas. Imtuvo režimas: Idealiai tinka namuose ar transporto priemonių muzikos srautinė garso sistema.

2. Tiesiog prijunkite šį "bluetooth" ir garso imtuvą prie line-in ar pagalbinis dėl garsiakalbių, pora jį į savo Bluetooth įrenginį ir mėgaukitės belaidžio ryšio muzikos revoliucija.

3. Ar norite, kad "Bluetooth" patogumą jūsų automobilį, per savo namų kino sistema, jūsų virtuvė, vonios kambarys arba miegamasis,ir kt.

4. AptX audio kodekas turtingesnė ir giliau garso patirtį. Klausykitės CD-pavyzdžiui, garso kokybės, be jokių kompromisų.

5. Paprasta operacija,3.5 mm Male Vyrų Audio Jungtį, arba 3,5 mm Male Vyrų Garso Kabeliu prijunkite garsiakalbius ir imtuvas.

6. Galingas "bluetooth" IC,stipresnis suderinamumo.

7. Powered by built-in li-ion baterija per mini USB prievadą , ilgas darbo laikas ir mažo vartojimo. (Mini USB kabelis)

8. Jūs galite klausytis muzikos per jūsų automobilio ir atsiliepti į telefono skambutį per built-in Mic.

Kaip Naudoti:

1.Galios on/išjungimo

Įjungimas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/IŠJUNGIMO mygtuką (5-7 sekundes, kol išgirsite "pasiruošęs skirti prisijungti arba garso", jis bus automatiškai prijungti telefoną, kuris buvo suporuoti.

Išjungimas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/IŠJUNGIMO mygtuką 4-5 sekundes, kol išgirsite "Ilgai būti arba raudonas led".

2. Prijunkite imtuvą prie garsiakalbiai

Su 3.5 mm Male Vyrų Audio Jungtį, arba 3,5 mm Male Vyrų Garso Kabeliu prijunkite garsiakalbius ir imtuvo (jei jokio garso, Prašome įsitikinkite, kad tai buvo įdėta visiškai).

Pakuotė:

1 x TR6 "Bluetooth" 5.0 Imtuvas Siųstuvas

1 x Micro-USB Maitinimo Kabelis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Prekės Pavadinimas Aqara
Modelio Numeris -
Pakuotė Taip
Parama Atminties Kortelės No
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Garso Takelio Dvigubas
Kiekis GARSO
Funkcija NĖRA
WIFI Standartą NĖRA
Paramos Apt-x Taip
Parama AAC Taip
Sąsaja 3.5 mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai