Nauja Reduced price!
USB 2.0*0,6 mm 2.5*0.7 mm 3.5*1.35 mm 4.0*1,7 mm 5.5*2.1 mm 5V DC Barelį Lizdas Maitinimo Kabelio Jungtis

USB 2.0*0,6 mm 2.5*0.7 mm 3.5*1.35 mm 4.0*1,7 mm 5.5*2.1 mm 5V DC Barelį Lizdas Maitinimo Kabelio Jungtis

€0.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys.

[xlmodel]-[custom]-[48715]

Aprašymas

*Prekės Informacija*

Tarptautinės Pirkėjai Prašome atkreipti Dėmesį: - Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

- Prašom patikrinti su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Specifikacija: 100% brand new ir aukštos kokybės Elektros prietaisus iš USB prievadas Suteikia 5 v DC USB Kabelio ilgis: apie 50-90cm 2.0 mm: 50 cm Spalva: Juoda Jungtis A: USB 2.0 A Male Jungtis B: 2.0 mm x 0,6 mm, 2,5 mm x 0.7 mm, 3,5 mm x 1.35 mm, 4.0 mm x 1,7 mm, 5,5 mm x 2.1 mm (pasirinktinai) pakuotę Įeina: 1x USB DC Kabeliu (Jungtis kaip jūsų pasirinkimą)

Konvertavimas 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.0393 colių

Pastaba: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome suprasti. Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą. Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[48718] Laivybos Pastaba

Mokėjimo

Mes priimame Alipay, "Western union", TT, Visų Didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Pristatymas, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, kai jūs padarote pavedimą (- us). Mes nepriimame adresas pakeisti po užsakymo. Mes negali būti atsakinga už bet prarasti, jei pristatymo adresas yra negerai, arba incompleted. Mes laivas iš C. N Sandėlį, tarptautinės pirkėjas ( 15-28 darbo dienų atvykti ) Mūsų laivybos normos apima laivybos kaina, krovimo, pakavimo ir susijusios darbo jėgos sąnaudas. Prekės yra paprastai išsiunčiama iš 1 darbo dieną po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.). Vietos pasiimti negalima. Tarptautinės laivybos srityje: Ji gali imtis 15-28 darbo dienų. Mes nesame atsakingi už bet kokius importo muitas arba mokestis gali būti dėl tarptautinės laivybos, Jei jums pasirinkti pristatymo būdą yra express courier, prašome patikrinti savo adresą su DHL, "Fedex", UPS, kad jūsų adresas nebūtų priklauso atokioje vietovėje. jei jūsų adresas priklauso atokioje vietovėje, express įmonės imsis papildomų nuotolinio valdymo mokestis, pirkėjas neprivalo mokėti šio nuotolinio mokestis.

Apie mus

Mes esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė.Mes tiekiame daug produktų, įskaitant Kompiuteriniai kabeliai, buitinės Elektronikos, mobiliųjų Telefonų Priedai, "iPhone" ir "iPad" Priedai ir tt!

Susisiekite su mumis, Jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su komentarais, yra labai vertinga mums. Jei turite kokių nors klausimų apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis per Aliexrpess Trademanager išspręsti bet kokias problemas, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą. Mes pasistengsime atsakyti per 1 darbo dienos (švenčių dienos, neįskaičiuotos). Visada prašome kreiptis, arba patikrinti mūsų atsakas į "www.bfakeliones.lt Trademanager" savo savo www.bfakeliones.lt sąskaitą.

Gurantee Ir Grąžinimas

Mes siūlome 100% pasitenkinimo garantija. Tuo atveju, jei nebus 100% patenkintas pirkiniu, tiesiog atsiųskite mums www.bfakeliones.lt Pranešimų per 3 dienas nuo gavimo elementą, ir pasakykite mums klausimas. Susisiekite su mumis (per Trademanager), prieš grįžti, grįžti formą ir grįžti adresas bus duotas po savo sugrįžimo prašymas buvo išduotas. Bet grąžinti be leidimo, nebus priimami ir Galite grąžinti prekės grąžinimo ar keitimo per 30 dienų nuo siuntos gavimo. Visos grįžti prekės turi būti originalioje pakuotėje ir negali būti naudojami. Mūsų klientų aptarnavimo specialistai patikrins grąžintos prekės prieš grąžinamosios išmokos arba mainus. Jūs būsite atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas. Mes negalime sutikti, bet grąžinti fizinio pažeistą punktą patys. Po 14 dienų, mes galime tik padaryti pakeitimo arba remonto ir klientams reikia būti atsakingi už grąžinimo pašto išlaidas.

[xlmodel]-[produktai]-[48716] Karšto Produktus

Produktų Statusas Sandėlyje
Prekės Pavadinimas KPHRTEK
Tipas USB Adapteris
Modelio Numeris UDC01
Pakuotė No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai