Nauja Reduced price!
Babette haikyuu Plakatas animacinių filmų berniukas Telefono dėklas

Babette haikyuu Plakatas animacinių filmų berniukas Telefono dėklas "iPhone" 11 8 7 6 6S Plus X XS MAX 5 5S se 2020 m. 11 12pro max iphone xr atveju

€1.37

-49%

€2.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Pastaba: 1.Lašas/nemokama laivas paramą! Didmeninė nuolaida paramos!! Aukštos kokybės gaminiai!! 2.Rusijos Draugai, Prašome Palikti Mums, vardu, pavarde ir pašto kodu Dėl rusijos Politikos,Ačiū! 3.Jei turite kokių nors problemų su užsakymu, galite palikti pranešimus praneškite mums.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.ir mes padarysime viską spręsti už jį.

Ypatybė: 1.100% Brand new , elegantiškas, "outlook", palieskite comfortablely. 2.Plono, Kompaktiško ir Mados Mielas. 3.Kiekvieną skylę, puikiai atitinka ( Ausinės, MIKROFONAS, Garsumo ir kt.), Lengva Surinkti ir Pašalinti. 4.Aukštos kokybės minkštos TPU apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės ir lankstaus silikono. 5.Jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ! Parduodame naujus elementus tiesiai iš gamyklos Azijoje. Kuris yra, kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Apie Laivybos: 1. Normalus transportavimo metu reikia 25 iki 60 Darbo dienų. Jei patvirtinimo laikas artėja, jūs vis tiek negaunate prekės, nereikia atidaryti ginčas, ir prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti pristatymo dienos jums. Sveiki atvykę į Mano Parduotuvę

Savybės Minkštas juoda Tpu Telefono dėklas
Telefono dėklas skirtas iphone 6 6S plius padengti iphone 12 12pro max atveju
Iphone 6S plius 7 8 telefono dangtelį DANGTELIS skirtas iphone 6S 7 8 11pro dangtis
Storis 0,8 mm-1mm
Kilmės KN(Kilmės)
Pardavimas Didmeninė Ir Mažmeninė Kokybės
Telefono dėklas "iphone" X Xs XR funda mobiliųjų apima, "iphone" 11pro max atveju
Bylos Medžiaga Minkštos TPU Juoda
Prekės Pavadinimas Babaite
IPhone 5 5s SE 2020 telefono dėklas iphone 7 8 11 6SPlus atveju Atgal
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Dizainas Skaidrus
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Funkcija Lašas pasipriešinimo+Dulkių įrodymas+atspari Vandeniui+Madingas
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPHONE" 8 PLIUS
Už fundas iphone 6s 7 8plus Telefonas iphone 6 7 8 11 atveju

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai