Nauja Reduced price!
Dujų Pildymas Adapteris, skirtas Lauko Kempingas Viryklė, Dujų balionas, Dujų Bakas Dujų Degiklis Priedai Pėsčiųjų Išpūsti Butano Filtras

Dujų Pildymas Adapteris, skirtas Lauko Kempingas Viryklė, Dujų balionas, Dujų Bakas Dujų Degiklis Priedai Pėsčiųjų Išpūsti Butano Filtras

€1.68

-25%

€2.27

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lauko Židiniai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Lauko Viryklės, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dujų Pildymas Adapteris, pildymas adapteris, Dujų Degiklis.

Pėsčiųjų, kempingas dujų pildymas adapteris

Ranka pagamintas iš Vario. Įrenginys yra maždaug 12mm skersmens 18mm ilgio. Leidžia jums papildyti savo dujų kanistrą panašiai, kad jums būtų dujų cigarečių degiklio.

Su šiuo prietaisu galite papildyti lindal varžto tipo dujų užtaisai (žr. nuotraukas) labai populiarus su pėsčiųjų ir kempingas, iš pigių butano kasetės tipas užtaisai, paprastai naudojamų mažuose nešiojamuose šildytuvai ir Kinijos tipas kepimo krosnys, kuri kainuoja apie 95p kiekvieną todėl jūs galite sutaupyti nemažai pinigų pildymo. Gairės naudokite žemiau (taip pat žr. nuotraukas)

1) Sverti nepanaudotų visą butano talpyklą ir rašyti su veltiniu-patarimas ant pagrindo.

2) Padėkite tuščią indą pildomas šaldiklio val. pusvalandį ar naktį.

3) Išimkite indą iš šaldytuvo ir padėkite ant adapterio filtro.

4) Imtis savo naujas pilnas butano indą ir įdėkite į adapterį.

5) Tiesioginis filtras tvirtai žemyn 10-15 sekundžių, tikrinti kiekvieną kartą filtro masė, kol jis atitinka pradinis svoris parašyta ant pagrindo. Svarbios Pastabos: 1)Jeigu jums viršyti pradinės filtro masė galite išsiųsti perteklius dujų sukant indą aukštyn kojom, o veidu prie grindų, ir tiesioginis adapterio ranka, tada patikrinkite, ar svoris. 2)Tai yra labai svarbu, nes viršija pradinį svorį, dujų filtras, sumažina sumą vietos per filtras dujoms plėstis. Nesėkmė, tai reikš, viryklė bus išspjauti suskystintų dujų naudojimo metu, kol slėgis filtras yra pakankamai sumažintos. 3)Po to, kai jūs turite pripildyti filtro, ji visada gera saugos praktikos patikrinti antspaudas ant filtro, be jokio nuotėkio. Tik papildyti savo tara, gerai vėdinamoje patalpoje, t. y. lauke, Kodėl mes turime šis adapteris: Populiarus dujų cannisters rasti čia arba Lindal Vožtuvo Varžtą, kuris yra naudojamas, LT 521 prietaisų arba Kasetės dujų cannister, kad paprastai naudoti steamboat viryklė. Dauguma alpinistų čia, jie vis dar nori naudoti Lindal varžtas viryklė. Priežasčių yra paprastumas, šios viryklės dega geriau, aukštos požiūris, jie lengviau setup ir jie gali paketas kartu su virėjas rinkinių. Tačiau šių Lindal varžtas viryklė cannister ateina ne pigūs, pigiausias 230g yra maždaug NT70 (USD2.30), tačiau Kasetės Dujų cannister 220g 3 skardinės kaina tik NT90 (USD3.00). Naudoti Kasetės Dujų cannister būtų pigiau. Šios problemos sprendimas bus idealus, turi užpildyti kasetę dujų cannister į Lindal varžtas cannister. Čia yra produktas, kuris gali daryti šią užduotį. Vid iki parodys, kaip tai daroma. Pakuotėje: 1 x adapteris,2 x guminiai žiedai Pranešimas:dujų balione nėra įskaičiuoti!!!

Vienkartiniai No
Prekės Pavadinimas Jeebel Stovykla
Struktūra Vienas Gabalas
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo Nėra vėjo skydas
Viryklės Tipas Dujinė Viryklė
Su Kuro, ar Ne No
Stilius Lauko
Automatinis kelia Nerimą, ar Ne (Virdulys) No
Degalai Butanas
Tipas Pereiti Įrankis
Modelis 2018 naujas
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne Nėra Įtrauktos
Vartotojų skaičius <3
Taikymo Metodas Vadovas
Medžiaga Metalo
Kategorijos Dujinė Viryklė
Su medine Rankena, ar Ne No
Taikoma Prieskonių Tipas Skysti Prieskoniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai