Nauja Reduced price!
Kieto Karbido Kukurūzų Pabaiga malūnas Malimui Cutter Bitų 3.1 mm, 4mm, 6mm, 8mm PCB Pabaiga Malūnas CNC Pjovimo Frezavimo Įrankiai

Kieto Karbido Kukurūzų Pabaiga malūnas Malimui Cutter Bitų 3.1 mm, 4mm, 6mm, 8mm PCB Pabaiga Malūnas CNC Pjovimo Frezavimo Įrankiai

€2.91

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Frezavimo Cutter, Įrankiai, Pigūs Frezavimo Cutter, Aukštos Kokybės Įrankiai, Frezavimo Cutter.

Kieto Karbido Kukurūzų Pabaiga malūnas Malimui Cutter Bitų 0,8 mm, 1,0 mm, 1.6 mm, 1,8 mm, 2,4 mm, 3.1 mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mm PCB Pabaigos Mills CNC Pjovimo Frezavimo Įrankiai

Specifikacija:

Šerdies diametras: 3.175 mm ,4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm

Pjovimo briaunos skersmuo: 0,8 mm, 1,0 mm, 1.6 mm, 1,8 mm, 2,4 mm, 3.1 mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mm

Bendras ilgis: 38mm, 50mm, 60mm, 75mm, 100mm

Prekės Pavadinimas:Dreanique

Medžiaga: Volframo plienas

Savybės:

Šį rinkinį karbido Frezavimo Cutter yra puikus pakaitalas jūsų CNC mašinos, kad jums patiks, tikslias, lengvai pjovimo patirtį.

Pagamintas iš Volframo plieno aukšto statybos įrankiai

Naudojimas:

Tinka perdirbimui:

PCB, Pelėsių, plasti, anglies pluošto, kompozitines lentos, kieto medžio... ir t.t.

Saugos nurodymai:

1.Skustuvų peiliukai visam laikui uždaryti kasetė ar būsto su mažiau nei 2mm mentės veikiamų

2. Su ašmenimis produktą yra ne naudoti asmenys iki 18 metų.

3. Prekė yra naudoti tik pramonės pjovimas/graviravimas, nepavojinga straipsnis.

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mokėjimo

Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymų elementus. Prašome užpildyti išmoka per 3 dienas.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

Grįžta

Jūs galite turėti jokios priežasties grąžinti per 15 dienų nuo patvirtinimo gavimo. Bet jūs pasirūpins visų prekių grąžinimo išlaidas.

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis Trademanager arba el. Paštu ir pateikti kuo daugiau informacijos apie problemą turite. Mes padarysime viską, kad rasti geriausią būdą, kaip išspręsti jūsų problemas.

Atsiliepimų:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prekės Pavadinimas DREANIQUE
Medžiaga Karbidas
Kilmės KN(Kilmės)
pjovimo fleita ilgis 6 mm,7 mm,8,5 mm,10,5 mm,12mm, 15mm, 22mm, 25mm, 32mm, 42mm, 52mm
Tipas PCB pabaiga malūnas , kukurūzų pabaiga malūnas
Skersmuo 3.175, 4, 5, 6, 8, 10
Prašymas PCB graviravimas & frezavimo
Danga Uncated
Modelio Numeris 3.175, 4, 5, 6, 8, 10
Bendras Ilgis 38mm,50mm, 75mm, 100mm
Taikoma Medžiagos PCB, medžio, akrilo, aliuminium, vario

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai