Nauja Reduced price!
5D

5D "Pasidaryk pats" Diamond Tapybos kryželiu Siuvinėti Gėlių Diamond Siuvinėjimo Bijūnai, Rožės Mozaikos Vaizdą Strazdų Dekoro Dovana

€2.91

-39%

€4.85

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diamond Tapybos Kryželiu.

Mes turime 7 metų patirtį diamond tapyba. Daugiau dėmesio kreipti į kiekvieną prekybos patirtį klientams. Jei radote kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis laiku. Bus tikrai suteiks jums patenkinamas rezultatas.

Jei turite mėgstamą paveikslėlį, jūs galite susisiekti su mumis įvairių dydžių, pagalba nuotrauką pritaikymas...

1.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? Mes gamyklos-tiesioginis pardavimas.Didmeninės ar mažmeninės prekybos,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Drop laivyba,mes galime pasiūlyti nuolaidą ,ir mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 2.Kaip aš galiu sekti mano sklypo? Jūs galite sekti savo sklypo apie flollowing svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 3.Baigė tapybos bus lygiai toks pats, kaip ir mūsų originalaus paveikslėlio? Ten bus spalvos skirtumas.kai deimantų gamybos,bet mūsų dizaineris padės išbandyti viską, kad jūsų nuotraukos geresnis, taip pat turės dydis (1-2cm)skirtumą drobės.Prašome įsigyti nuotraukos rėmas pagal dydį deimantų tapyba po to, kai jūs gavimo diamond tapyba. 4.Kaip tai padaryti, jei mums trūksta deimantų? Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei jums trūksta rasti deimantai,mes galėtume išsiųsti jums nemokamai. Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager.

Deimantų Dydis 2.5x2.5mm
Įrankio Pranašumas Stick 10 deimantus vienu metu
Diamond Tapybos Užbaigimas Reikia jūsų Rankų darbo Medžiaga Diamond
Modelio Tipas Gyvūnų
Diamond Tapybos Pranašumas Mados nuotrauką, geras efektas
Rėmas No
Forma Vieną
Spalvų skaičius Virš 45
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Prekės Pavadinimas ZUOMIN
Funkcija Namų Dekoras; Dovana; Vestuvių Dekoravimas; "Pasidaryk Pats" Hobis
Kilmės KN(Kilmės)
Įklijavimo Srityje Pilnas
Naudoti Paveikslai
Rinkinį Sudaro Stick 10 deimantus vienu metu
Mūsų Pranašumas Dėl Pardavimo; Nemokamas Pristatymas; Gamyklos Tiesioginės Aukštos Kokybės
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Medžiaga Derva
Stilius Modernus
Rombo Formos Aikštė
Audinio Tipas HD Drobė
Diamond Skirsnis Įstatymo 9 ir 13 skyrių

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai